Vliegen naar Ulaanbaatar

Reizen naar Ulaanbaatar? Ulaanbaatar ook wel Ulan Bator genoemd is de hoofdstad van Mongolië en zeker een bezoekje waard! De stad ligt op een hoogte van 1350 meter en is de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ulaanbaatar voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ulaanbaatar

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ulaanbaatar

Kaart Ulaanbaatar

Lees meer over Ulaanbaatar

... hoogte van 1350 meter en is de koudste hoofdstad ter wereld. Het weer in Ulaanbaatar is zeer wisselend. 's Winters kunnen de temperaturen dalen tot -40 graden Celsius en zomers kunnen deze oplopen tot +35!

De stad heeft verschillende bezienswaardigheden, tevens zijn verschillende 'Mongolian tours' vanuit de stad te boeken. Het grote plein Sukhbaatar square is het hart van de stad.

Het vliegveld van Ulaanbaatar, heet officieel Chinggis Khaan International Airport (ULN) en ligt 18 kilometer ten zuidwesten van de stad.


Ulaanbaatar wordt met China en de stad Naushki (Rusland) verbonden door de Transsiberie Express. Wil je met de auto? De wegen in Mongolië zijn er slecht aan toe, een groot deel van de wegen is niet geasfalteerd. In Ulaanbaatar vind je zelfs een aantal ongeasfalteerde wegen. En als er wel asfalt ligt, dan kunnen de wegen soms in zeer slechte conditie zijn.

Goedkoop naar Ulaanbaatar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ulaanbaatar? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ulaanbaatar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ulaanbaatar? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ulaanbaatar vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ulaanbaatar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ulaanbaatar vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ulaanbaatar boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ulaanbaatar in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ulaanbaatar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ulaanbaatar  

Hoe lang is het vliegen naar Ulaanbaatar? De vluchtduur is 11 uur met een overstap van 1 uur en 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Ulaanbaatar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ulaanbaatar aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ulaanbaatar met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ulaanbaatar zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024