Vliegen naar Irkutsk

Er zijn niet veel toeristen die naar Irkutsk of Irkoetsk vliegen. Dat is overigens niet geheel terecht want deze stad, die als bijnaam het Parijs van Oost Europa draagt,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Irkutsk voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Irkutsk

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Irkutsk

Kaart Irkutsk

Lees meer over Irkutsk

... behoort niet alleen tot de grootste maar ook tot de mooiste steden van Siberië.

Tip: een bezoek aan de markt van Irkutsk is een echte belevenis. Hier bieden o.a. bontbewerkers hun waren aan de lokale bevolking aan. 

In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten is het weer in de zomer erg warm in Irkutsk. Dat komt door het landklimaat in deze regio met strenge, koude winters en warme, droge zomers. In de winter is 30 graden onder nul geen uitzondering en in de zomer kan het regelmatig makkelijk 30 graden boven nul worden!

Irkutsk is overigens ook te bereiken met de Transsiberië Express! 

Goedkoop naar Irkutsk vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Irkutsk? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Irkutsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Irkutsk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Irkutsk vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Irkutsk deals. Tip: voor een last minute Irkutsk vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Irkutsk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Irkutsk  

Hoe lang is het vliegen naar Irkutsk? De vliegtijd naar Irkutsk bedraagt 10 uur en 20 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 35 minuten in Moskou.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Irkutsk

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Irkutsk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Irkutsk zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024