Vliegen naar Mongolië

Mongolië is een groot land in Centraal en Oost-Azië met als hoofdstad Ulaanbaatar. Mongolië heeft een wisselvallig en ruw klimaat wat past bij het ruwe landschap, en kent zowel heel hoge als lage temperaturen. Naar Mongolië reizen is een avontuur en bestemt voor de avontuurlijke vakantieganger die op zoek is naar iets bijzonders en niet bang is om veel te reizen binnen het land zelf. Een rondreis door Mongolië is weliswaar een onvergetelijke belevenis!

Goedkope vliegtickets Mongolië : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ulaanbaatar

Vergelijk goedkope vliegtickets Mongolië voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Mongolië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mongolië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mongolië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mongolië? Geef je op voor de Mongolië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mongolië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Mongolië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Mongolië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mongolië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mongolië in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Mongolië Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mongolië 

Hoe lang is het vliegen naar Mongolië? De vluchtduur is 11 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Mongolië

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Mongolië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mongolië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Mongolië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mongolië zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares