Vliegen naar Mongolie

De beste deals voor tickets Mongolie? Check de Mongolie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Luchthavens in Mongolie

Kaart Mongolie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Mongolie

Mongolië is een groot land in Centraal en Oost-Azië met als hoofdstad Ulaanbaatar. Mongolië heeft een wisselvallig en ruw klimaat wat past bij het ruwe landschap, en kent zowel heel hoge als lage temperaturen. Naar Mongolië reizen is een avontuur en bestemt voor de avontuurlijke vakantieganger die op zoek is naar iets bijzonders en niet bang is om veel te reizen binnen het land zelf. Een rondreis door Mongolië is weliswaar een onvergetelijke belevenis!

Luchthavens Mongolië
Chinggis Khaan International Airport is de grootste luchthaven van het land en ligt net buiten de hoofdstad Ulaanbaatar. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via een Europese en een Aziatische stad naar Mongolië, bijvoorbeeld via München en Beijing of via Praag en Seoul. Door 1 of meerdere tussenstops bedraagt de vluchtduur al gauw minimaal 10 uur. Er zijn verschillende airlines die vluchten naar Mongolië aanbieden. Probeer flexibel te zoeken met je data om de meest voordelige vliegtickets te vinden.

Ontdek het mysterieuze Mongolië
Mongolië is tientallen malen groter dan Nederland en toch wonen er niet meer mensen dan in Noord-Holland. Naast de ongerepte en uitgestorven landschappen kent Mongolië ook nog een heel eigen cultuur, wat bijvoorbeeld alleen al te zien is aan de kleding. Ook staat Mongolië bekend om de bijzondere woonvorm; de yurt. In deze yurts zul je overigens veel portretten van de Dalai Lama tegenkomen, die door vele geëerd wordt.

Vaccinaties voor een bezoek aan Mongolië
Voor een bezoek aan Mongolië zijn er geen verplichte vaccinaties, maar een aantal vaccinaties en inentingen worden wel aangeraden als je afreist naar dit land. 

Goedkoop naar Mongolie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mongolie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mongolie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mongolie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mongolie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Mongolie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Mongolie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mongolie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mongolie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Mongolie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mongolie 

Hoe lang is het vliegen naar Mongolie? De vluchtduur is 11 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Mongolie

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mongolie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mongolie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mongolie zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024