Vliegen naar Turku

Het vliegveld van Turku, genaamd Turun Airport Lentoasema (TKU), ligt op een kleine 10 kilometer van de binnenstad. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Turku voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Turku vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Turku vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Turku te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Turku? Geef je op voor de Turku Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Turku vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Turku kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Turku in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Turku boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Turku in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Turku als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Turku

Hoe lang is het vliegen naar Turku? De vluchtduur Amsterdam Turku is 2 uur en 20 minuten met een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Turku

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Turku o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Turku met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Turku. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Turku zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017