Vliegen naar Turku

Het vliegveld van Turku, genaamd Turun Airport Lentoasema (TKU), ligt op een kleine 10 kilometer van de binnenstad. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Turku voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Turku

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Turku

Kaart Turku

Lees meer over Turku

... luchthaven van Turku, je zult moeten overstappen in een noordelijke stad, zoals Helsinki, Kopenhagen, Stockholm of Riga.

Finnair of KLM tickets Turku

KLM werkt samen met de Finse luchtvaartmaatschappij Finnair en daarom kan je bij KLM ook maar liefst ruime 50 vluchten naar Turku per week vinden. De vluchten met KLM en Finnair vanaf Schiphol zijn wel allemaal met 2 transfers. De minimale vluchtduur is hierdoor ook flink hoger. Overigens werkt KLM op deze route ook nog samen met Air France en met Nordic Regional Airlines.

Vakantie

Turku is een middelgrote stad in Finland, gelegen aan de rivier de Aura. De stad heeft ongeveer 175.000 inwoners. Turku ligt niet ver van Helsinki verwijderd.


Bezienswaardigheden

Niet voor niets van Turku (samen met Tallinn) in 2011 de culturele hoofdstad van Europa. Je vindt in deze stad prachtige (historische) bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Turku en de Kerk van Michael. Daarnaast kun je de mooiste musea ontdekken en vind je in Turku vele theaters, kunstgaleries en bioscopen.

Weer en klimaat

Het klimaat van Turku is koud, koud en koud. In de maanden juni, juli en augustus warmt het heel even op en is het overdag rond de 20 graden Celsius. De rest van de maanden is lichte vorst in de nacht mogelijk, van december tot en met februari zal het kwik overdag ook rond het vriespunt schommelen (in de nacht duikelt het kwik naar -9 graden Celsius)


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Turku Airport op Vliegveldinfo.nl.Goedkoop naar Turku vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Turku? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Turku te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Turku? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Turku vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Turku kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Turku vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Turku boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Turku in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Turku Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Turku  

Hoe lang is het vliegen naar Turku? De vluchtduur Amsterdam Turku is 2 uur en 20 minuten met een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Turku

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Turku aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Turku zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024