Vliegen naar Tri-Cities

Tri-Cities is een metropool in de staat Washington, Amerika, waarvan er drie steden uitmaken. De drie steden zijn: Kennewick, Pasco en Richland. Deze steden hebben bij elkaar zo'n...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tri-Cities voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tri-Cities vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tri-Cities vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tri-Cities te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tri-Cities? Geef je op voor de Tri-Cities Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tri-Cities vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tri-Cities kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tri-Cities in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tri-Cities boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tri-Cities in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tri-Cities als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tri-Cities

Hoe lang is het vliegen naar Tri-Cities? De vliegtijd naar Tri-Cities is ongeveer 12 uur dit is inclusief een tussenstop van 1 uur en 3 minuten in Seattle.

Bijkomende kosten bij vluchten Tri-Cities

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tri-Cities o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tri-Cities met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tri-Cities. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tri-Cities zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017