Vliegen naar Tri-Cities

Tri-Cities is een metropool in de staat Washington, Amerika, waarvan er drie steden uitmaken. De drie steden zijn: Kennewick, Pasco en Richland. Deze steden hebben bij elkaar zo'n...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 666,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tri-Cities voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tri-Cities

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tri-Cities

Kaart Tri-Cities

Lees meer over Tri-Cities

... 255.000 inwoners.


Tri-Cities ligt in een gebied met grote temperatuurverschillen. Over het algemeen is het van 1 april tot en met 1 november mooi weer, alhoewel de winters behoorlijk koud kunnen zijn. Er valt dan ook behoorlijk wat sneeuw.


De omgeving van Tri-Cities heeft het juiste klimaat om druiven voor wijn te verbouwen. Hier worden dan ook allerlei soorten verbouwd, zoals een heerlijke Chardonnay of Merlot. Voor de wijnliefhebbers: je vindt hier meer dan 160 wijnboeren binnen een uur rijden.


Naast de vele wijnranken kun je je hier ook prima vermaken. Door het vaak mooie weer zijn er hier genoeg recreatiemogelijkheden. Ga bijvoorbeeld golfen, ga kanoën op een van de rivieren of huur een fiets en ontdek de vele fietsroutes die in de omgeving van de drie steden liggen.


Het vliegveld van Tri-Cities genaamd Tri-Cities Airport (TRI) ligt centraal gelegen in de metropool van Tri-Cities waardoor het maar een korte reisafstand naar Tri-Cities is. Officieel ligt de luchthaven in Pasco. Vanaf Amsterdam vlieg je via Seattle of Minneapolis naar Tri-Cities Airport. 

Goedkoop naar Tri-Cities vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tri-Cities? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tri-Cities te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tri-Cities? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tri-Cities vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tri-Cities kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tri-Cities vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tri-Cities boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tri-Cities in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tri-Cities Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tri-Cities  

Hoe lang is het vliegen naar Tri-Cities? De vliegtijd naar Tri-Cities is ongeveer 12 uur dit is inclusief een tussenstop van 1 uur en 3 minuten in Seattle.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Tri-Cities

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tri-Cities aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tri-Cities met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tri-Cities zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024