Vliegen naar Reggio Calabria

Reggio Calbria, voluit Reggio di Calabria geschreven is een Italiaanse plaats gelegen op het uiterste puntje van de Laars van Italie. Reggio Calabria is de hoofdstad van de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 426,-

KLM

aanbevolen v.a. € 280,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Reggio Calabria voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Reggio Calabria

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Reggio Calabria

Kaart Reggio Calabria

Lees meer over Reggio Calabria

... gelijknamige provincie en heeft ongeveer 200.000 inwoners.

De Italiaanse stad Messina bevindt zich zeer dicht bij Reggio Calabria, alleen wel op Sicilie. Messina is vanaf Reggio Calabria met 20 minuten te bereiken met de veerboot.

Reggio Calabria heeft een aantal bijzondere trekpleisters waaronder de immens grote en prachtige Kathedraal, de beeldige lange Promenade met de Etna op de achtergrond, een foto hiervan kunt u zeker gebruiken voor een ansichtkaart naar huis en staat zeker niet mis als kerstkaart!

Verder bevinden er in en rondom Reggio Calabria vele prachtige overblijfselen van de rijke Romeinse en Griekse overheersing in het gebied, die zeker een bezoekje waard zijn.

Het vliegveld van Reggio Calabria genaamd Tito Minitti airport (REG) en wordt ook wel luchthaven Dello Stretto genoemd. Het vliegveld ligt op vijf kilometer van het historische centrum van de stad vandaan en is vernoemd naar de Italiaanse oorlog's held Tito Minitti. De luchthaven van Reggio Calabria biedt verscheidene manieren voor verder transport waaronder autoverhuurbedrijven, taxi's en zelfs een helikopter, maar dat is wel erg duur!

 

Goedkoop naar Reggio Calabria vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Reggio Calabria? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Reggio Calabria te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Reggio Calabria? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Reggio Calabria vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Reggio Calabria deals. Tip: voor een last minute Reggio Calabria vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Reggio Calabria Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Reggio Calabria  

Hoe lang is het vliegen naar Reggio Calabria? De vluchtduur bedraagt 4 uur en 10 minuten met een tussenstop van 50 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 539 ,-
Curacao
€ 167 ,-
Warschau
€ 499 ,-
Hurghada

Bijkomende kosten bij vluchten Reggio Calabria

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Reggio Calabria aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Reggio Calabria zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024