Vliegen naar Tijuana

Tijuana is een stad in het noordwesten van Mexico. Het ligt in de deelstaat Baja California en heeft zo'n 1,3 miljoen inwoners. De stad ligt op de grens met Amerika. Tijuana is...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tijuana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tijuana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tijuana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tijuana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tijuana? Geef je op voor de Tijuana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tijuana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tijuana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tijuana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tijuana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tijuana in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tijuana als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tijuana

Hoe lang is het vliegen naar Tijuana? De vluchtduur is ruim 17,5 uur. Dit is inclusief twee tussenstops van 2 uur en 15 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Tijuana

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tijuana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tijuana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tijuana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tijuana zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017