Vliegen naar Tijuana

Tijuana is een stad in het noordwesten van Mexico. Het ligt in de deelstaat Baja California en heeft zo'n 1,3 miljoen inwoners. De stad ligt op de grens met Amerika. Tijuana is...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 795,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tijuana voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tijuana

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tijuana

Kaart Tijuana

Lees meer over Tijuana

...uana is een populaire bestemming als badplaats voor mensen uit California vanwege de prachtige stranden, het heerlijke weer en de mooie uitgaansgelegenheden.

In Tijuana vind je vele nachtclubs en casino's . Voor veel toeristen is Tijuana dan ook een stad die je bezoekt op te drinken en te feesten. Heb je daar allemaal geen zin in? Trek dan naar de kust van Tijuana. Je vindt hier vele hotels en natuurlijk heerlijke stranden. Je ontspannen vakantie kan beginnen!

Het regent zelden in Tijuana, en als er regen valt dan is dat vaak in de winter. Alhoewel, winter, het is in januari nog altijd zo'n 20 graden overdag. In de zomer 26 graden celsius in augustus. Ook in september en oktober ligt de dagtemperatuur nog rond 26 graden.

Het vliegveld van Tijuana genaamd Tijuana International Airport (TIJ)(ook wel eens General Aberlardo L. Rodriguez International Airport genoemd). Vliegveld Tijuana ligt op 16 minuten afstand van Tijuana. De landingsbaan ligt slechts 300 meter van de Amerikaanse grens vandaan. Vanaf het vliegveld gaan er bussen naar de stad. Het stadscentrum wordt Zona Rio genoemd, zoek daar dus naar. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Tijuana Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Tijuana vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tijuana? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tijuana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tijuana? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tijuana vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tijuana deals. Tip: voor een last minute Tijuana vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tijuana Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tijuana  

Hoe lang is het vliegen naar Tijuana? De vluchtduur is ruim 17,5 uur. Dit is inclusief twee tussenstops van 2 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Tijuana

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tijuana aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tijuana zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024