Vliegen naar Mexicali

Mexicali is zowel de grootste als de hoofdstad van de deelstaat Baja California in Mexico gelegen aan de monding van de bekende en grote rivier de Colorado. Mexicali heeft een...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 865,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mexicali voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Mexicali

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Mexicali

Kaart Mexicali

Lees meer over Mexicali

... inwonertal van ongeveer 700.000 en is de noordelijkst gelegen stad van heel Latijns-Amerika. 

Mexicali ligt op de grens met de Amerikaanse staat California, een grappig weetje is dan ook dat er aan de andere kant van de grens de stad Calexico ligt, een stad die op de zelfde wijze is opgebouwd als Mexicali. Mexicali is één van s´werelds grootste katoen producerende steden. Mexicali is zo vruchtbaar door de enorm goede ligging van een een warm zon rijk klimaat met de grote toevoer van water uit de rivier de Colorado. Mexicali heeft een heerlijk klimaat, met een gemiddelde temperatuur van 24 graden, veel zonuren en bijna geen neerslag!

Mexicali staat bekend om de grote hoeveelheid Aziatische inwoners die gezorgd hebben voor de grootste Chinatown van heel Mexico. Een andere vaak bezochte bezienswaardigheid in Mexicali is haar stierenvechtarena. 

Het vliegveld van Mexicali heet General Rodolfo Sanchez Taboada International airport en ligt op ongeveer een half uur rijden vanaf de binnenstad van Mexicali. Er gaan vanaf Nederland momenteel geen directe vluchten naar Mexicali, u moet tenminste één keer overstappen meestal in Mexico City. 

Goedkoop naar Mexicali vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Mexicali? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Mexicali te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mexicali? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mexicali vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Mexicali deals. Tip: voor een last minute Mexicali vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Mexicali Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mexicali  

Hoe lang is het vliegen naar Mexicali? De vluchtduur is 18 uur incl. een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Mexicali

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUIfly
- *
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mexicali aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mexicali zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024