Vliegen naar Mexicali

Mexicali is zowel de grootste als de hoofdstad van de deelstaat Baja California in Mexico gelegen aan de monding van de bekende en grote rivier de Colorado. Mexicali heeft een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mexicali voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Mexicali vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mexicali vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mexicali te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mexicali? Geef je op voor de Mexicali Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mexicali vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Mexicali kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Mexicali in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mexicali boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mexicali in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Mexicali als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Mexicali

Hoe lang is het vliegen naar Mexicali? De vluchtduur is 18 uur incl. een tussenstop van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Mexicali

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIfly
 € 15,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Mexicali o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mexicali met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Mexicali. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mexicali zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017