Vliegen naar Ioannina

In het noordwesten van Griekenland ligt de belangrijke universiteitsstad Ioannina. De stad met meer dan 100.000 inwoners is gelegen aan het Pamvotismeer, dat één van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ioannina voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ioannina vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ioannina vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ioannina te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ioannina? Geef je op voor de Ioannina Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ioannina vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ioannina kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ioannina in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ioannina boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ioannina in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ioannina als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ioannina

Hoe lang is het vliegen naar Ioannina? De vliegtijd naar Ionnina bedraagt 8 uur. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 20 minuten. Daarnaast is er een overstap van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ioannina

Aanbieder
Reserveringskosten
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ioannina o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ioannina met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ioannina. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ioannina zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017