Vliegen naar Ioannina

In het noordwesten van Griekenland ligt de belangrijke universiteitsstad Ioannina. De stad met meer dan 100.000 inwoners is gelegen aan het Pamvotismeer, dat één van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ioannina voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ioannina

Kaart Ioannina

Lees meer over Ioannina

... de trekpleisters is van het gebied. In het meer ligt een eilandje "Nisaki" dat enkele bezienswaardigheden herbergt. Zo is een van de vele Byzantijnse kloosters (die vele toeristen trekken) inmiddels veranderd in een museum. De multiculturele samenleving die in de stad aanwezig is heeft in de loop der jaren gezorgd voor de bouw van enkele prachtige kathedralen, moskeeën en synagogen. 

Het historische centrum met de gezellige en typisch Griekse smalle straatjes geven de stad een bijzondere sfeer. In de vele winkeltjes kun je typische streekproducten en souvenirs kopen. De omgeving van Ioannina staat bekend om de overheerlijke feta & baklava, maar je kunt hier ook enorm goed winkelen voor zilverwerk.

Als je de omgeving wilt verkennen zijn er enkele busverbindingen met o.a. reizen naar Athene en Thessaloniki. Ook gaan er vanaf de luchthaven van Ioannina, Kratikos Ioannina National Airport, verschillende watervliegtuigen naar het bekende vakantie eiland Corfu. Indien je vanuit Nederland wilt vliegen naar Ioannina moet je rekenen op 1 overstap. Het vliegveld van Ioannina ligt zeer dichtbij het centrum van de stad (slechts zo'n 3,5 km verderop). 

Goedkoop naar Ioannina vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ioannina? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ioannina te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ioannina? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ioannina vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ioannina deals. Tip: voor een last minute Ioannina vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ioannina Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ioannina  

Hoe lang is het vliegen naar Ioannina? De vliegtijd naar Ionnina bedraagt 8 uur. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 20 minuten. Daarnaast is er een overstap van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Ioannina

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ioannina aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ioannina zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024