Vliegen naar Skiathos

Skiathos is een aantrekkelijke Griekse vakantiebestemming en een goed alternatief voor de bekende en drukke Griekse bestemmingen. Het eiland maakt deel uit van de Sporaden, waar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Skiathos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Skiathos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Skiathos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Skiathos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Skiathos? Geef je op voor de Skiathos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Skiathos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Skiathos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Skiathos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Skiathos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Skiathos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Skiathos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Skiathos

Hoe lang is het vliegen naar Skiathos? De vluchtduur Skiathos is rond de 4 uur. Echter, in de winter dien je een overstap te maken, waardoor de vliegtijd Skiathos aanzienlijk toeneemt.

Bijkomende kosten bij vluchten Skiathos

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
 € 15,-
Sunweb
 € 25,-
Tix
 € 25,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Skiathos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Skiathos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Skiathos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Skiathos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017