Vliegen naar Tel Aviv

Als je op vakantie gaat naar Israël vlieg je vaak naar de luchthaven van Tel Aviv. Deze zeer moderne stad is een absolute aanrader voor een vakantie of een paar dagen in...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tel Aviv voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tel Aviv vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tel Aviv vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tel Aviv te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tel Aviv? Geef je op voor de Tel Aviv Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tel Aviv vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tel Aviv kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tel Aviv in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tel Aviv boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tel Aviv in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tel Aviv als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tel Aviv

Hoe lang is het vliegen naar Tel Aviv? De vluchtduur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol naar Tel Aviv bedraagt 4,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Tel Aviv

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
KLM
 € 10,-
Easyjet
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tel Aviv o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tel Aviv met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tel Aviv. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tel Aviv zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017