Vliegen naar Amman

De hoofdstad van Jordanië is Amman, de grootste plaats van het land. Zowel Amman en de omgeving hebben een aantal bijzondere verrassingen voor de reiziger in petto. De stad...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Amman voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Amman vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Amman vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Amman te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Amman? Geef je op voor de Amman Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Amman vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Amman kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Amman in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Amman boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Amman in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Amman als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Amman

Hoe lang is het vliegen naar Amman? De vluchtduur Amsterdam Amman bedraagt op een rechtstreekse vlucht ongeveer 4 uur en 45 minuten. Bij een vliegreis met overstap gaat het al snel richting de 6 a 7 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Amman

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Amman o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Amman met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Amman. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Amman zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017