Goedkoop vliegen naar Israël

Israël is een zeer bijzonder vakantieland in het Midden-Oosten. De hoofdstad Jeruzalem is een echte must om te bezoeken voor ieder met enig interesse in het bezoeken van Israël. Het is al duizenden jaren een heilige plaats voor verschillende religies en tevens staat de oude stad op de werelderfgoedlijst van Unesco. De bekendste badplaatsen van het land zijn Tel-Aviv en Eilat. Tel-Aviv is een bruisende metropool aan de Middellandse Zee, terwijl Eilat een echte duikbestemming is aan de Rode Zee. 

Goedkope vliegtickets Israël: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Eilat
Vliegtickets Israël: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tel Aviv

Goedkoop naar Israël vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Israël vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Israël te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Israël? Geef je op voor de Israël Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Israël vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Israël kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Israël in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Israël boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Israël in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Israël als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Israël

Hoe lang is het vliegen naar Israël? De vluchtduur is minimaal 4 uur bij een directe vlucht vanuit Nederland of een rechtstreekse vlucht vanuit België.

Bijkomende kosten bij vluchten Israël

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Israël o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Israël met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Israël. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Israël zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017