Goedkoop vliegen naar Israel

De beste deals voor tickets Israel? Check de Israel aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Israel : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Eilat
bestemming Eilat

Het vliegveld van Eilat draagt de gemakkelijke naam Luchthaven Eilat, en de vluchtduur hiernaar bedraagt rond de 5 uur. Een populaire badplaats aan de Rode Zee is het Israellische Eilat. Met een heerlijk klimaat, geweldig aantal zonuren en gerenommeerd als een geweldige bestemming voor een duikvakantie.

Vliegtickets Israel : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tel Aviv
bestemming Tel Aviv

Tel-Aviv is de tweede stad van Israël, met tevens de grootste luchthaven van het land sinds de sluiting van het vliegveld van Jeruzalem. De gemiddelde vluchtduur vanaf Schiphol, Amsterdam naaar Tel Aviv is circa 4 uur en 45 minuten. Tel-Aviv is een bruisende badplaats die bekend staat om haar bijzonder levendige uitgaansleven!

Luchthavens in Israel

Kaart Israel

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Israel

Vliegen op Israël? De hoofdstad Jeruzalem is een echte must om te bezoeken voor ieder met enig interesse in het bezoeken van Israël. Het is al duizenden jaren een heilige plaats voor verschillende religies en tevens staat de oude stad op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een ticket Jeruzalem kan je echter niet boeken want deze plaats heeft zelf geen luchthaven meer. De bekendste badplaatsen en tevens grootste luchthavens van Israel zijn het vliegveld van Tel-Aviven de luchthaven bij Eilat. Tel-Aviv is een bruisende metropool aan de Middellandse Zee, terwijl Eilat een echte duikbestemming is aan de Rode Zee. 

Vliegvelden in Israël

  • De grootste luchthaven van Israël is Ben Gurion Airport, de internationale luchthaven van Tel-Aviv. Er gaan rechtstreekse lijnvluchten van Amsterdam naar Tel-Aviv. Rechtstreeks bedraagt de vluchtduur zo'n 4,5 - 5 uur. Soms is het echter goedkoper om een vlucht te boeken incl. een tussenstop.
  • Naar Eilat gaan in het winterseizoen verschillende chartermaatschappijen vanaf Amsterdam. De vluchtduur naar Eilat is ongeveer 5 uur.
  • Sinds 2000 vertrekken er helaas geen vluchten meer op het, inmiddels voormalige, vliegveld van Jeruzalem. Om naar Jeruzalem te reizen dien je op Tel Aviv te vliegen en vanaf daar met een vorm van openbaar vervoer verder te reizen.
Handige informatie over de vliegvelden in Israël vindt u op Vliegveldinfo.nl.


Luchtvaartmaatschappijen die naar Israël vliegen
Niet alleen KLM, TUIfly en Transavia bieden vluchten naar Israël aan je kunt ook met de Israëlische vliegtuigmaatschappij EL AL vliegen of met het Duitse Lufthansa. Hou zeker bij een vlucht naar Israel met El Al rekening met een extra lange incheck i.v.m. scherpe veiligheidsprocedures. Ze behoren hierdoor wel tot de veiligste vliegtuigmaatschappijen ter wereld! Er zijn overigens nog meer Israëlische luchtvaartmaatschappijen maar deze onderhouden geen vluchten met Nederland of de ons omringende landen. 

Op vakantie naar het veelzijdige Israël? Maak kennis met het uniek land!
Israel is een bijzonder vakantieland in het Midden-Oosten. Buiten allerlei soorten culturele hoogtepunten die je tegenkomt tijdens jouw goedkope reis naar Israël is er genoeg te vinden op het gebied van zon, zee en strand. Tel-Aviv heeft een gave skyline aan het goudgele zandstrand waar het heerlijke vertoeven is aan de Middellandse Zee. In de stad kun je fantastisch uitbundig uitgaan in één van de vele bars en discotheken. Eilat staat vooral bekend om de wonderschone onderwaterwereld, en staat daardoor bekend als uitermate goede duikplaats. Deze badplaats heeft vooral veel resorts en is een fijne winterzon bestemming. Ook voor een rondreis is Israël bijzonder geschikt. Ga een dagje drijven in de Dode Zee ,breng een bezoekje aan Nazareth en een tripje naar de belangrijkste haven stad Haifa.

Visum of inentingen nodig? Voorbereidingen voor je vliegreis naar Israël:
Als je Israël gaat bezoeken moet je ervoor zorgen je paspoort nog minstens 6 maanden geldig is vanaf de datum van je heen reis. Nederlanders ontvangen gratis een toeristenvisum bij aankomst in Israël. Ben je van plan om langer dan 3 maanden in het land te blijven? Zorg dan dat je een apart visum bij de Israëlische Ambassade gevestigd in Den Haag aanvraagt! Er wordt geadviseerd om je te laten inenten tegen DTP en Hepatitis A voor je bezoek aan Israël.

Goedkoop naar Israel vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Israel? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Israel te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Israel? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Israel vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Israel kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Israel vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Israel boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Israel in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Israel Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang vliegen naar Israel? 

Vliegen naar Israel? Hoe lang de vluchtduur is, is mede afhankelijk ervan of je een directe vlucht hebt geboekt. Maar bij een non-stop of in ieder geval rechtstreekse vlucht vanuit Nederland of directe vlucht vanuit Belgie ben je in 4 uur vliegtijd in Israel.

Bijkomende kosten bij vluchten Israel

Aanbieder
Reserveringskosten
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TUIFly.be
- *
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Israel aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Israel met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Israel zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024