Vliegen naar Aqaba

Rechtstreeks vliegen naar Aqaba Jordanië? Hoewel er geen vluchten Amsterdam Aqaba zonder stop te boeken zijn kan je wel opteren voor een directe vlucht naar de slechts 11...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,078,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 1,096,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aqaba voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Aqaba

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Aqaba

Kaart Aqaba

Lees meer over Aqaba

... kilometer verderop gelegen luchthaven van Eilat. Vliegtickets  naar dit vliegveld zijn vanaf winter 2018 ook aanzienlijk voordeliger, want dan vliegt Transavia daar namelijk direct naar toe!

Goedkoop vliegen naar Aqaba, Amsterdam Aqaba of toch een andere start luchthaven? 
Aqaba heeft een kleine luchthaven met zoals gezegd geen non-stop vluchten vanuit Nederland. Het vliegveld ligt op slechts twintig minuten afstand van het centrum. Het King Hussein International Airport (AQJ) ontvangt vluchten vanuit Amman en dit is dan ook de plaats waar je zult moeten overstappen. Wil je meer van Jordanië zien? overweeg dan een ticket Amsterdam - Amman te boeken en je reis vanaf die locatie vervolgen met de bus (voorzien van airconditioning!). De bussen van het bedrijf JETT en Trust rijden regelmatig in de richting van Aqaba en doen er maar 4 uur over.

Over Aqaba
Aqaba de enige havenstad die Jordanië verbindt met de Rode Zee. Aqaba heeft een aantal bezienswaardigheden, waaronder een fort, kerken en de oude, religieuze stad Ayla. Aqaba staat ook bekend om zijn prachtige duiklocaties, er komen dan ook mensen van over de hele wereld om een keer in de Rode Zee te duiken. Vanuit Aqaba kun je ook dagtrips maken naar bijvoorbeeld de antieke stad Petra. Deze plaats is vanwege zijn steen architectuur een van de populairste attracties in Jordanië en behoort tot de 7 wereld wonderen. De granieten rots kliffen van Wadi Rum zijn qua afstand ook prima te bezoeken vanaf Aqaba, er worden zelfs excursies georganiseerd. 


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Aqaba King Hussein Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Aqaba vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Aqaba? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Aqaba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aqaba? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aqaba vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Aqaba deals. Tip: voor een last minute Aqaba vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Aqaba Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Aqaba  

Hoe lang is het vliegen naar Aqaba? De vliegtijd is ongeveer 8 uur, maar je totale reisduur kan door een ruim geplande overstap aanzienlijk verlengen.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Aqaba

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Royal Jordanian
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Aqaba aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aqaba zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024