Vliegen naar Aqaba

Aqaba is een plaats in het zuidwesten van Jordanië en is tevens de enige havenstad die Jordanië verbindt met de Rode Zee. De havenplaats Eilat ligt maar op 3 kilometer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aqaba voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Aqaba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Aqaba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aqaba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aqaba? Geef je op voor de Aqaba Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aqaba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Aqaba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Aqaba in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aqaba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aqaba in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Aqaba als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Aqaba

Hoe lang is het vliegen naar Aqaba? De vliegtijd is ongeveer 8 uur, maar je totale reisduur kan door een ruim geplande overstap aanzienlijk verlengen.

Bijkomende kosten bij vluchten Aqaba

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Aqaba o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aqaba met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Aqaba. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aqaba zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017