Vliegen naar Beiroet

Goedkoop vliegen naar Beiroet? Binnenkort kan je niet alleen voordelig maar eindelijk ook weer rechtstreeks vliegen naar Beiroet. Transavia start namelijk in november 2018 met...   

> lees meer
Transavia Vakantiegeld Sale: Beiroet v.a. €89!
Tix

aanbevolen v.a. € 358,-

Transavia

aanbevolen v.a. € 178,-

Pegasus Airlines

aanbevolen v.a. € 358,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Beiroet voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Beiroet

Kaart Beiroet

Lees meer over Beiroet

... directe vluchten Amsterdam - Beiroet. De bestemming wordt twee keer per week aangedaan vanaf Schiphol Airport.

Het is natuurlijk jammer dat er nu nog geen directe vluchten naar Beiroet gaan, maar je kunt hier ook mooi je voordeel mee doen door bijvoorbeeld een extra dagje in te lassen voor je transfer. Vaak vindt er een overtap plaats in Europa, zoals in Parijs of Rome, waarvan je dan ook een uitstapje kan maken. Je vangt zo twee vliegen in één klap! Heb je daar geen tijd voor, dan kies je natuurlijk voor de snelste weg met een goed aansluitende transfer naar de hoofdstad en tevens de grootste stad van Libanon. 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Beiroet
Behalve met KLM en Air France kan je ook met diverse andere luchtvaartmaatschappijen naar Beiroet vliegen. Enkele populaire airlines die naar Beiroet vliegen zijn: Turkish Airlines, Pegasus, Aeroflot, British Airways en Alitalia.

Brussel Beiroet tickets
Wanneer je vanaf Brussel Zaventem vliegt kan je een directe vlucht Brussel - Beiroet boeken met Middle East Airlines. Je doet er dan ongeveer 4,5 uur over. Echter, de prijs hiervoor ligt wel iets hoger dan voor een ticket met een stop of overstap. Vluchten naar Beiroet met deze vliegmaatschappij kan je o.a. voordelig boeken bij Tix en Vliegwinkel.

Beiroet Airport
Beiroet heeft een internationale luchthaven, Rafik Hariri International Airport, ook wel Beirut Rafic Hariri Airport (BEY) genoemd. Rafik Hariri International Airport kan 30 vliegtuigen tegelijk  afhandelen en kan per jaar 6 miljoen passagiers verwerken. Ze hebben hele ambitieuze bouwplannen om de capaciteit te vergroten naar 16 miljoen passagiers per jaar in 2035. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Beiroet Rafic Hariri Airport op Vliegveldinfo.nl.

Verder reizen vanaf Rafik Hariri International Airport Beiroet
Om vanaf het vliegveld verder te reizen kan je gebruik maken van taxi’s of een auto huren. Met de taxi ben je ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum van Beiroet. Let wel op dat je met één van de geregistreerde taxibedrijven gaat. Een taxirit van het vliegveld naar het centrum van Beiroet kost niet meer dan 15.000 - 20.000 LBP, dat is ongeveer €7,50 - €10, -. Naast de taxi’s zijn er op het vliegveld een heleboel autoverhuurbedrijven, waaronder ook enkele internationale, zoals Avis, Europacar, National en Hertz. Met de auto vanaf Beirut International Airport ben je ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum van de stad. Het is zo’n 8 kilometer rijden. Probeer de ochtend- en avondspits te vermijden, het is dan heel erg druk. Parkeren op het vliegveld van Beiroet is geen probleem. Mocht je iemand op willen halen of word je zelf opgehaald, dan zijn er diverse parkeermogelijkheden. Hiervoor wordt een vast bedrag per uur of per dag gerekend.

Beste reistijd Beiroet
Vluchten naar Beiroet zijn over het algemeen het goedkoopst als je je ticket tussen 2 en 4 maanden voor vertrek al koopt. De goedkoopste tijd om naar Beiroet te vliegen vanaf Nederland is in de maanden januari, februari en november. Vluchten die ’s avonds vertrekken zijn ook iets goedkoper dan de ochtendvluchten met een verschil van ongeveer 3%. Er is ook een verschil te merken bij de dagen van de week, zo is woensdag het goedkoopst en zondag het duurst om te vertrekken. In de maanden juli en augustus ben je het meeste geld kwijt voor een ticket. 

Klimaat
Het klimaat is mediterraan, waarbij de zomers erg warm en droog zijn. In het westen aan de kust is het dan overdag net boven de 30°C en landinwaarts nog een paar graden hoger. De meeste regen heb je tussen november en maart. Vooral aan de kust kan het dan behoorlijk nat zijn. De temperatuur in de winter is ongeveer 15°C. De beste tijd om een bezoek aan Beiroet te brengen is in de lente en de vroege herfst.

Bezienswaardigheden
Beiroet, of ook wel het ‘Parijs van het oosten’, wordt door velen gezien als een voorbeeld van het nieuwe Midden-Oosten. Na de alles verwoestende Libanese burgeroorlog, die duurde tot 1990, is de stad bijna geheel gerestaureerd. Alle belangrijke historische gebouwen zijn conform de oorspronkelijke architectuur herbouwd en wederom een lust voor het oog. Beiroet bezit tevens één van de grootste en de modernste havens in het Midden-Oosten en is echt een bezoek waardig. Je kijkt er je ogen uit!

Kunst en cultuur
Libanezen zijn erg geïnteresseerd in kunst, hierdoor vind je hier en ook in de voorsteden, honderden kunstgalerijen en enkele musea. Zoals het ‘Sursock Museum’, gebouwd door de gelijknamige familie tegen het einde van de 19e eeuw. De familie heeft het museum, wat van oorsprong een villa was, aan de Libanese staat gedoneerd. Tegenwoordig is het het meest populaire kunstmuseum in Beiroet. Er is een permanente tentoonstelling over de Japanse prentkunst, waarvan er veel beroemde items te bewonderen zijn. Dan is er nog het ‘Nationaal Museum’ van Beiroet. Het belangrijkste museum van de archeologie in Libanon, met meer dan 1300 items vanaf de Prehistorie tot aan de Middeleeuwen.

Goedkoop naar Beiroet vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Beiroet? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Beiroet te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Beiroet? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Beiroet vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Beiroet kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Beiroet vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Beiroet boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Beiroet in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Beiroet Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Beiroet?  

Hoe lang is de vliegtijd Beiroet? Door de overstap bedraagt de vluchtduur Beiroet vanaf Schiphol nu nog tenminste 6,5 uur. De Transavia Beiroet vlucht die je vanaf 1 november 2018 non-stop naar de hoofdstad van Libanon brengt doet er echter nog geen 5,5 uur over.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Beiroet

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
Tix
 € 30,-
Royal Jordanian
- *
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Eurowings
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Beiroet aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Beiroet zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024