Vliegen naar Beiroet

Helaas is het nog niet mogelijk om vanaf Schiphol of een andere Nederlandse luchthaven rechtstreeks naar Beiroet te vliegen, de hoofdstad en tevens de grootste stad van Libanon....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Beiroet voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Beiroet vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Beiroet vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Beiroet te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Beiroet? Geef je op voor de Beiroet Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Beiroet vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Beiroet kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Beiroet in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Beiroet boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Beiroet in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Beiroet als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Beiroet

Hoe lang is het vliegen naar Beiroet? Door de minimale eenmalige overstap bedraagt de vluchtduur Beiroet vanaf Schiphol tenminste 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Beiroet

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Wizz Air
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Beiroet o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Beiroet met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Beiroet. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Beiroet zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017