Vliegen naar Tegucigalpa Honduras

Tegucigalpa tegenwoordig ook wel bekend als Distrito Central of Tegus is de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Honduras. Met 1,5 miljoen inwoners is Tegucigalpa tevens...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tegucigalpa Honduras voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tegucigalpa Honduras vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tegucigalpa Honduras vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tegucigalpa Honduras te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tegucigalpa Honduras? Geef je op voor de Tegucigalpa Honduras Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tegucigalpa Honduras vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tegucigalpa Honduras kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tegucigalpa Honduras in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tegucigalpa Honduras boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tegucigalpa Honduras in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tegucigalpa Honduras als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tegucigalpa Honduras

Hoe lang is het vliegen naar Tegucigalpa Honduras? De vluchtduur is bedraagt 17 uur. Dit is inclusief 2 tussenstops van in totaal 2 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Tegucigalpa Honduras

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tegucigalpa Honduras o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tegucigalpa Honduras met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tegucigalpa Honduras. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tegucigalpa Honduras zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017