Vliegen naar Tegucigalpa Honduras

Tegucigalpa tegenwoordig ook wel bekend als Distrito Central of Tegus is de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Honduras. Met 1,5 miljoen inwoners is Tegucigalpa tevens...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 632,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tegucigalpa Honduras voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tegucigalpa Honduras

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tegucigalpa Honduras

Kaart Tegucigalpa Honduras

Lees meer over Tegucigalpa Honduras

... de grootste stad van Honduras.

Tegucigalpa Honduras
De stad heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder de Basiliek van Suyapa, dit is de grootste kathedraal van Centraal-Amerika. In Tegucigalpa vind je tevens vele gezellige restaurantjes.

De beste reistijd naar Tegucigalpa
Het is hier het fijnste in onze wintermaanden. Van mei tot en met oktober valt er namelijk erg veel regen in Tegucigalpa. Er is dan ook kans op tropische stormen. De temperaturen liggen in de zomermaanden rond de 28 graden Celsius overdag, in de nacht koelt dat af naar 18 graden. Maar ook in de winter is het lekker warm in Tegucigalpa. In december en januari is het overdag zo'n 25 graden Celsius, in de nacht koelt het af naar een graad of 14.

Tegucigalpa Airport
Het vliegveld van Tegucigalpa genaamd heeft twee officiele namen: Toncontin International Airport (TGU) en Teniente Coronel Heran Acosta Mejia Airport. De luchthaven ligt 6 kilometer buiten de stad. Vanaf Amsterdam is Tegucigalpa te bereiken door middel van een overstap, in bijvoorbeeld Panama City of Atlanta.

Goedkoop naar Tegucigalpa Honduras vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tegucigalpa Honduras? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tegucigalpa Honduras te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tegucigalpa Honduras? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tegucigalpa Honduras vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tegucigalpa Honduras kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tegucigalpa Honduras vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tegucigalpa Honduras boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tegucigalpa Honduras in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tegucigalpa Honduras Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tegucigalpa Honduras  

Hoe lang is het vliegen naar Tegucigalpa Honduras? De vluchtduur is bedraagt 17 uur. Dit is inclusief 2 tussenstops van in totaal 2 uur en 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 494 ,-
Alanya Gazipasa
€ 478 ,-
Costa Rica
€ 59 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten Tegucigalpa Honduras

Aanbieder
Reserveringskosten
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tegucigalpa Honduras aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tegucigalpa Honduras met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tegucigalpa Honduras zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023