Vliegen naar Belize

Goedkoop vliegen naar Belize? De keuze uit voordelige vluchten naar Belize vanuit Nederland is iets beperkter. Maar er zijn nog steeds opties, die we hier graag voor je bundelen: 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,050,-

KLM

aanbevolen v.a. € 855,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 2,504,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Belize voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Belize

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Belize

Kaart Belize

Lees meer over Belize

...

Dit prachtige land met haar tropische regenwoud en parelwitte stranden, heeft als gelijknamige hoofdstad Belize City.  Belize is gelegen in Midden-Amerika en heeft een kustlijn van bijna 400 kilometer grenzend aan de Caribische zee. 

Belangrijkste luchthaven van Belize
Belize City is gelegen op een schiereiland en heeft een internationale luchthaven op een half uur afstand van de stad genaamd Philip S.W. Goldson International Airport (BZE). 

Een ander voor het toerisme belangrijk vliegveld op een goede kilometer van de hoofdstad is Sir Barry Bowen Municipal Airport. Deze luchthaven stond vroeger bekend als Belize City Municipal Airport. Vanuit hier kan je met kleine vliegtuigjes naar de Cayes / eilandjes voor de kust vliegen. 

Directe vluchten Belize
Er is helaas nog geen directe vlucht Amsterdam Belize. De totale vliegduur is erg afhankelijk door de aantal overstappen van je vlucht. De overstap vindt meestal plaats in de VS, veelal is het eerste deel van je vlucht naar Atlanta.

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Belize?
Check voor goedkope vliegtickets naar Belize de online reisbureaus op deze pagina. Hier tref je o.a. voordelige aanbiedingen Amsterdam - Belize City van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen Delta, United Airlines en American Airlines. De beste / goedkoopste reistijd voor Belize tref je rechts op de pagina in de deal date spotter. 

Wat is de beste reistijd voor Belize?
Het klimaat van deze verborgen schat is tropisch, dat wil zeggen heet met een hoge luchtvochtigheid. Van februari tot mei is het droog, de maanden februari, maart, april en mei vormen dan ook de beste reisperiode om naar Belize te vliegen. In juni gaat direct het regenseizoen van start gaat tot november. Tijdens het regenseizoen razen er met regelmaat orkanen en heftige stormen over het land. Het transport in Belize City wordt gedomineerd door watertaxi’s.

Over Belize
Delen van Belize waren jaren lang het thuisland van de Maya’s, maar vandaag de dag wonen er meerdere culturen naast elkaar. Het is een divers en dunbevolkt land. De Maya cultuur en ruïnes trekken veel reizigers aan, het toerisme is dan ook de steunpilaar van de economie. Daarbij is de officiële taal Engels, ook dit bevorderd het toerisme. Belize staat garant voor prachtige Caribische stranden, geweldig mooie binnenlandse natuur en veel bezienswaardigheden uit de Maya cultuur. Hierdoor trekt Belize niet alleen natuurliefhebbers en duikers maar ook veel hobby archeologen. Rondreizen naar Belize worden dan ook vaak in combinatie met Mexico en Guatemala aangeboden.

Onbekend duikersparadijs
Wist je dat het koraalrif van Belize op de Unesco Werelderfgoedlijst staat? Het is een paradijs voor liefhebbers van onderwatersporten zoals snorkelen en duiken. Rondom dit koraalrif dat het grootste van het westelijk halfrond is tref je namelijk vele soorten schitterende bonte vissen.

Goedkoop naar Belize vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belize? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belize te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belize? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belize vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Belize kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Belize vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belize boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belize in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Belize Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Belize  

Hoe lang is het vliegen naar Belize? Door het ontbreken van een rechtstreekse verbinding Amsterdam Belize bedraagt de vluchtduur Belize tenminste 15 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Belize

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
TUI.nl
- *
United Airlines
- *
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Belize aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belize zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024