Vliegen naar Belize

Op zoek naar een voordelige vlucht Belize? Dit prachtige land met haar gelijknamige hoofdstad Belize City is gelegen in Midden-Amerika en heeft een kustlijn van bijna 400...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Belize voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Belize vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belize vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belize te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belize? Geef je op voor de Belize Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belize vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Belize kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Belize in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belize boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belize in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Belize als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Belize

Hoe lang is het vliegen naar Belize? Door het ontbreken van een rechtstreekse verbinding Amsterdam Belize bedraagt de vluchtduur Belize tenminste 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Belize

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Belize o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Belize met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Belize. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belize zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017