Vliegen naar Honduras

Honduras is nog een vrij onbekend land in Centraal-Amerika gelegen tussen Nicaragua, El Salvador en Guatemala. Door haar onbekendheid en afstand tot Nederland zijn directe vluchten nog niet beschikbaar. De vluchtduur is hierdoor ook sterk afhankelijk van de overstap(en) die je moet maken. 

Goedkope vliegtickets Honduras: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tegucigalpa Honduras
Vliegtickets Honduras: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar San Pedro Sula

Goedkoop naar Honduras vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Honduras vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Honduras te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Honduras? Geef je op voor de Honduras Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Honduras vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Honduras kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Honduras in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Honduras boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Honduras in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Honduras als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Honduras

Er zijn verschillende manieren om naar Honduras te reizen. De meeste bekende en grootste luchthaven van Honduras is Toncontin airport. Hoe lang is het vliegen naar Honduras? Afhankelijk van de overstap die je moet maken, bedraagt de reis ongeveer 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Honduras

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Honduras o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Honduras met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Honduras. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Honduras zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017