Vliegen naar Guatemala City

Guatemala City voluit La Nueva Guatemala de la Asuncion of in het Spaans Ciudad de Guatemala geschreven is zowel de hoofdstad als de grootste stad van het gelijknamige land...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 483,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 654,-

KLM

aanbevolen v.a. € 811,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Guatemala City voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Guatemala City

Kaart Guatemala City

Lees meer over Guatemala City

...d als de grootste stad van het gelijknamige land Guatemala. Een mooi land dat veel reisorganisaties voor rondreizen vaak in combinatie met Mexico en Belize aanbieden. Stel je liever je eigen reis samen? Dan tref je hier het overzicht met de goedkoopste vliegtickets Guatemala! 

Guatemala Stad
Guatemala Stad ligt in een berg vallei genaamd Valle de la Ermita in het zuidelijke deel van het land gesitueerd. Guatemala City bevat ongeveer 1,1 miljoen inwoners, echter als agglomeratie is het een ware metropool met wel 4,1 miljoen burgers.

De sfeer in Guatemala City is net als het weer: tropisch. Er zijn een aantal bekende bezienswaardigheden in Guatemala Stad, waaronder enkele musea, kathedralen en een indrukwekkend paleis. Maar de meeste toeristen die op de luchthaven van Guatemala landen komen niet voor de stad, maar om de Maya cultuur in het achterland te leren kennen.

Directe vlucht Guatemala City, wat is de vliegtijd?
Hoe lang is het vliegen naar Guatemala City? De meeste goedkope vliegtickets Guatemala City maken een 1 of 2 stop overs in de VS of Mexico. Dat kan de duur van de vlucht naar Guatemala dus aanzienlijk verlengen.

Goedkope vliegtickets Guatemala City tip
Ben jij opzoek naar betaalbare tickets Guatemala City, maar kan je ze nooit vinden? De gratis Flight-Alert Service biedt de uitkomst. Schrijf je nu in tegen jouw eigen vastgestelde budget en ontvang een notificatie wanneer het vliegticket beschikbaar is! Nooit meer eindeloos zoeken en het ticket wat jij wil, is dat niet fantastisch?

Goedkoop naar Guatemala City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guatemala City vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guatemala City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guatemala City? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guatemala City vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Guatemala City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Guatemala City vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guatemala City boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guatemala City in 2022 of 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Guatemala City Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Guatemala City  

Hoe lang is het vliegen naar Guatemala City? De vliegtijd van Amsterdam naar Guatemala City Airport beslaat ongeveer 11 a 12 uur, mits je een vliegticket zonder tussenstop hebt geboekt.

Nieuwste Error Fares

€ 209 ,-
Abu Dhabi
€ 624 ,-
Curacao
€ 291 ,-
Vancouver

Bijkomende kosten bij vluchten Guatemala City

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Connections
 € 19,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Guatemala City aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Guatemala City met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guatemala City zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022