Goedkope vliegtickets naar Guatemala City

Goedkope Guatemala vluchten boeken? Hier zetten we de beste deals van Guatemala vliegtickets elke dag voor jou op een rij!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 845,-

KLM

aanbevolen v.a. € 777,-

Delta Air lines

aanbevolen v.a. € 745,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Guatemala City voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Guatemala City

Kaart Guatemala City

Lees meer over Guatemala City

...

Guatemala City voluit La Nueva Guatemala de la Asuncion of in het Spaans Ciudad de Guatemala geschreven is zowel de hoofdstad als de grootste stad van het gelijknamige land Guatemala.

Een mooi land voor rondreizen ook in combinatie met Mexico en Belize. Stel je graag je eigen reis samen? Dan tref je hier het overzicht met de goedkoopste vliegtickets Guatemala! 

Guatemala Stad

Guatemala Stad ligt in een berg vallei genaamd Valle de la Ermita in het zuidelijke deel van het land gesitueerd. Guatemala City bevat ongeveer 1,1 miljoen inwoners, echter als agglomeratie is het een ware metropool met wel 4,1 miljoen burgers.

De sfeer in Guatemala City is net als het weer: tropisch. Er zijn een aantal bekende bezienswaardigheden waaronder enkele musea, kathedralen en een indrukwekkend paleis. Maar de meeste toeristen die op de luchthaven van Guatemala landen komen niet voor de stad, maar om de Maya cultuur in het achterland te leren kennen. 

Met verstand kan je veilig individueel reizen. Check voor je boekt het officiele Guatemala reisadvies op Buitenlandse Zaken.

Vliegen naar Guatemala City


Directe vlucht Guatemala City

De meeste goedkope vliegtickets Guatemala City maken een 1 of 2 stop overs in de VS of Mexico. Vergelijk je vlucht naar Guatemala dus niet alleen op prijs maar ook op totale vliegtijd.

Grootste vliegveld Guatemala
De belangrijkste luchthaven van Guatemala is La Aurora International Airport bij Guatemala City.

Extra tip om voordelig Guatemala vliegtickets te boeken 
Ben jij opzoek naar betaalbare tickets Guatemala City, maar kan je ze nooit vinden? De gratis Flight-Alert Service biedt de uitkomst. Schrijf je nu in tegen jouw eigen vastgestelde budget en ontvang een notificatie wanneer het vliegticket beschikbaar is! 

Goedkoop naar Guatemala City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guatemala City? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guatemala City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guatemala City? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guatemala City vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Guatemala City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Guatemala City vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guatemala City boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guatemala City in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Guatemala City Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang vliegen naar Guatemala?  

Hoe lang is het vliegen naar Guatemala City? De vliegtijd naar Guatemala City Airport vanaf Amsterdam beslaat ongeveer 11 a 12 uur, mits je een vliegticket zonder tussenstop hebt geboekt.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Guatemala City

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
United Airlines
- *
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Aeromexico
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Guatemala City aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guatemala City zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024