Vliegen naar Kutaisi

Goedkoop vliegen naar Kutaisi Georgie? De rechtstreekse Wizzair vluchten  Eindhoven Kutaisi zijn gestopt. Maar er zijn wel vliegtickets Kutaisi beschikbaar met tussenstop vanuit Eindhoven of een directe vlucht vanaf Dortmund!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kutaisi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kutaisi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kutaisi

Kaart Kutaisi

Lees meer over Kutaisi

...

Vroeger waren tickets Kutaisi of Koetaisi zoals men de stad lokaal ook wel noemt, flink duurder dan de rechtstreekse vlucht Tbilisi. We adviseerden in het verleden dan ook een vliegticket naar de hoofdstad te nemen en vanaf daar de trein. Maar dat is niet meer nodig. Met de Wizzair Kutaisi vluchten vanaf Dortmund zijn de tickets betaalbaar en je bent er bovendien zo!

Vluchten naar Kutaisi
Helaas zijn er geen directe vluchten Amsterdam - Kutaisi, en is ook de rechtstreekse vlucht met Wizzair vanaf Eindhoven gestopt. Maar de vluchten vanuit Eindhoven met tussenstop of de vlucht Dortmund Kutaisi is een prima alternatief.

Een enkele keer is er ook een aanbieding van Tix of Cheaptickets voor vliegen met Ukraine International naar Kutaisi. De vluchten met deze luchtvaartmaatschappij duren inclusief overstap wel gemiddeld 8 uurtjes. Wil je liever vanaf een andere luchthaven vliegen? Bekijk dan hier de de alternatieve opties voor een ticket naar Georgie

Vakantie in Kutaisi, Georgië
Kutaisi is de tweede stad van Georgië, vroeger was het zelfs de hoofdstad. Sinds 2011 is het parlementsgebouw ook in Kutaisi gevestigd. De stad is bekend vanwege het Georgische Gymnasium van Kutaisi, hier hebben veel wetenschappers en dichters gestudeerd. In de buurt van de stad vind je ook het natuurgebied Sataplia, hier zijn dinosaurus fossielen gevonden in de kalksteengrotten. 

Bij een vakantie naar Georgië is Kutaisi zeker één van de steden die het bezoeken waard is. De geschiedenis vind je terug in de kathedralen, kloosters en musea die door de stad heen gevestigd zijn. De Bargratikathedraal is het belangrijkste bezienswaardigheid van de de stad Kutaisi. De kathedraal werd in de 11e eeuw gebouwd en werd verwoest door Ottomaanse troepen in de 17e eeuw. De kathedraal wordt nog vaak bezocht door toeristen en inwoners van de stad. Voor een rondreis door de hele stad is het handig om gebruik te maken van één van de vele minibussen die door de stad heen rijden. Als je van plan bent om zelf een auto te huren, is het handig om één met vierwielaandrijving te nemen. Een taxi is ook een optie voor het verkennen van de stad.     

Beste reistijd naar Kutaisi, Georgië
Georgië kent veel verschillende klimaten, er zit een groot verschil tussen het oosten en het westen van het land. Het land heeft te maken met extreme winters, veel regenval, hete zomers. Om deze weer omstandigheden te vermijden raden wij je aan om in de maanden april, mei of september een reis naar Kutaisi, Georgië te maken. In bepaalde gebieden van het land geldt een negatief reisadvies, zoek goed uit welke gebieden dit zijn voor het vertrekken. Het tijdverschil met Georgië bedraagt 2 uur later in de zomertijd en in de wintertijd 3 uur later.  

Heb ik een visum nodig voor een vakantie naar Kutaisi?
Je dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij het vertrekken uit Georgië. Een visum is niet nodig als het verblijft korter dan 360 dagen duurt. 


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kutaisi Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kutaisi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kutaisi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kutaisi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kutaisi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kutaisi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kutaisi deals. Tip: voor een last minute Kutaisi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kutaisi Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Kutaisi?  

De nieuwe non-stop Wizzair Eindhoven -Kutaisi vlucht is in 4,5 uur op bestemming. Als je geen rechtstreekse vlucht hebt dan is de vliegduur aanzienlijk langer. Reken dan met een vluchtduur van minimaal 8 uur (inclusief de tussenstop).

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Kutaisi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kutaisi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kutaisi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024