Vliegen naar Kutaisi

Goedkoop naar Kutaisi Georgië? Doorgaans zijn tickets Kutaisi of Koetaisi zoals men de stad lokaal ook wel noemt, ietwat duurder dan naar de hoofdstad Tbilisi dus overweeg vanaf daar de trein te nemen. Kutaisi is de tweede stad van Georgië, vroeger was het zelfs de hoofdstad van Georgië. Sinds 2011 is het parlementsgebouw van Georgië in Kutaisi gevestigd. De stad is bekend vanwege het Georgische Gymnasium van Kutaisi, hier hebben veel wetenschappers en dichters gestudeerd. In de buurt van de stad vind je ook het natuurgebied Sataplia, hier zijn dinosaurus fossielen gevonden in de kalksteengrotten. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 74,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 171,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kutaisi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kutaisi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kutaisi

Kaart Kutaisi

Lees meer over Kutaisi

...

Vluchten naar Kutaisi
Helaas vliegen er geen directe vluchten vanaf Nederland naar Kutaisi, er zal bijna altijd spraken zijn van minimaal 1 tussenstop. Ukraine International is de bekendste luchtvaartmaatschappij die vliegt naar Kutaisi. De vluchtduur met een overstap bedraagt gemiddeld 8 uurtjes.

Vakantie in Kutaisi, Georgië
Bij een vakantie naar Georgië is Kutaisi zeker één van de steden die het bezoeken waard is. De geschiedenis vind je terug in de kathedralen, kloosters en musea die door de stad heen gevestigd zijn. De Bargratikathedraal is het belangrijkste bezienswaardigheid van de de stad Kutaisi. De kathedraal werd in de 11e eeuw gebouwd en werd verwoest door Ottomaanse troepen in de 17e eeuw. De kathedraal wordt nog vaak bezocht door toeristen en inwoners van de stad. Voor een rondreis door de hele stad is het handig om gebruik te maken van één van de vele minibussen die door de stad heen rijden. Als je van plan bent om zelf een auto te huren, is het handig om één met vierwielaandrijving te nemen. Een taxi is ook een optie voor het verkennen van de stad.     

Beste reistijd naar Kutaisi, Georgië
Georgië kent veel verschillende klimaten, er zit een groot verschil tussen het oosten en het westen van het land. Het land heeft te maken met extreme winters, veel regenval, hete zomers. Om deze weer omstandigheden te vermijden raden wij je aan om in de maanden april, mei of september een reis naar Kutaisi, Georgië te maken. In bepaalde gebieden van het land geldt een negatief reisadvies, zoek goed uit welke gebieden dit zijn voor het vertrekken. Het tijdverschil met Georgië bedraagt 2 uur later in de zomertijd en in de wintertijd 3 uur later.  

Heb ik een visum nodig voor een vakantie naar Kutaisi?
Je dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij het vertrekken uit Georgië. Een visum is niet nodig als het verblijft korter dan 360 dagen duurt. 

Goedkoop naar Kutaisi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kutaisi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kutaisi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kutaisi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kutaisi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kutaisi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kutaisi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kutaisi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kutaisi in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Kutaisi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kutaisi  

Hoe lang is het vliegen naar Kutaisi? Kutaisi kent nog geen rechtstreekse vluchten vanaf Nederland, de vluchtduur bedraagt daarddoorgemiddeld 8 uur met minimaal 1 tussenstop.

Nieuwste Error Fares

€ 389 ,-
Mombasa
€ 45 ,-
Lissabon
€ 453 ,-
Costa Rica

Bijkomende kosten bij vluchten Kutaisi

Aanbieder
Reserveringskosten
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Tix
 € 28,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kutaisi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kutaisi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Kutaisi. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kutaisi zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019