Vliegen naar Kutaisi

Goedkoop naar Kutaisi Georgië? Doorgaans zijn tickets Kutaisi ietwat duurder dan naar de hoofdstad Tbilisi, echter wel veel zachter geprijsd dan Batumi. Kutaisi is de tweede stad van Georgië, vroeger was het zelfs de hoofdstad van Georgië. Sinds 2011 is het parlementsgebouw van Georgië in Kutaisi gevestigd. De stad is bekend vanwege het Georgische Gymnasium van Kutaisi, hier hebben veel wetenschappers en dichters gestudeerd. In de buurt van de stad vind je ook het natuurgebied Sataplia, hier zijn dinosaurus fossielen gevonden in de kalksteengrotten. 

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kutaisi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kutaisi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kutaisi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kutaisi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kutaisi? Geef je op voor de Kutaisi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kutaisi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kutaisi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kutaisi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kutaisi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kutaisi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kutaisi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kutaisi

Hoe lang is het vliegen naar Kutaisi? Kutaisi kent nog geen rechtstreekse vluchten vanaf Nederland, de vluchtduur bedraagt daarddoorgemiddeld 8 uur met minimaal 1 tussenstop.

Bijkomende kosten bij vluchten Kutaisi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kutaisi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kutaisi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kutaisi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kutaisi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017