Vliegen naar Georgië

Georgië is een land dat voor een groot gedeelte in Azië ligt, maar zich beschouwd als een Europees land. Er bevinden zich nog vele sporen uit het Sovjettijdperk, de oude steden van dit rijke historische land zijn dan ook zeker een bezoek waard. Daarnaast zijn er in Georgië een aantal bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Een prachtig voorbeeld hiervan is het Gelatiklooster, of zoals het vaker genoemd wordt het Klooster van de maagd in Gelati. Het klooster werd al in 1106, bijna 1000 jaar geleden, gebouwd door de toenmalige Koning met de bijnaam David de Bouwer

Goedkope vliegtickets Georgië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tbilisi
Vliegtickets Georgië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Batumi
Vliegtickets Georgië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kutaisi

Goedkoop naar Georgië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Georgië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Georgië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Georgië? Geef je op voor de Georgië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Georgië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Georgië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Georgië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Georgië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Georgië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Georgië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Georgië

Hoe lang is het vliegen naar Georgië? De vluchtduur is circa 5 uur. Bij een vliegreis naar Georgië met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Georgië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Georgië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Georgië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Georgië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Georgië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017