Vliegen naar Georgie

De beste deals voor tickets Georgie? Check de Georgie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Georgie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tbilisi
bestemming Tbilisi

Tbilisi is de hoofdstad van Georgie. De stad heeft meer dan 1,4 miljoen inwoners. Tbilisi is een multiculturele stad, er wonen meer dan 100 verschillende nationaliteiten.

Vliegtickets Georgie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Batumi
bestemming Batumi

Batumi is een stad vol bezienswaardigheden en gezellige restaurantjes. Ideaal als startpunt voor een rondreis. 

Vliegtickets Georgie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kutaisi
bestemming Kutaisi

Naar de stad die de geschiedenis van Georgië kenmerkt? De tweede stad van het land in de Kaukasus zit vol met musea en bekende universiteiten waar grote wetenschappers hebben gestudeerd. Kutaisi is zeker een aanrader om te bezoeken.

Luchthavens in Georgie

Kaart Georgie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Georgie

Georgië is een land dat voor een groot gedeelte in Azië ligt, maar zich beschouwd als een Europees land. Er bevinden zich nog vele sporen uit het Sovjettijdperk, de oude steden van dit rijke historische land zijn dan ook zeker een bezoek waard. Daarnaast zijn er in Georgië een aantal bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Een prachtig voorbeeld hiervan is het Gelatiklooster, of zoals het vaker genoemd wordt het Klooster van de maagd in Gelati. Het klooster werd al in 1106, bijna 1000 jaar geleden, gebouwd door de toenmalige Koning met de bijnaam David de Bouwer

Vliegtickets Georgië
De goedkoopste tickets naar Georgië vind je naar de hoofdstad Tbilisi, ook wel als Tiflis geschreven. En het loont daarom vaak, met in de regel een prijsverschil van ruim honderd euro verschil met Batumi, om zelfs indien je naar een andere locatie in Georgië wilt reizen via de hoofdstad te vliegen. Goedkoop vliegen naar Georgië doe je tevens het beste vanaf  de luchthaven van Düsseldorf, al scheelt het meestal maar een paar tientjes met reizen vanaf Amsterdam, Schiphol.

Klimaat van Georgië
Het landschap van Georgië is meer dan bijzonder: het heeft een subtropisch klimaat, maar ook bergtoppen van meer dan 5000 meter (hier heerst een steppeklimaat).
In het zuidwesten van het land vind je juist een vochtig klimaat, hier valt meer dan 3x zoveel regen als in Nederland!

De hoofdstad van het zuid westelijke Aziatische land is Tbilisi met een inwonertal van omstreeks 1,5 miljoen. De hoofdstad ,die tot 1936 Tiflis heette, neemt een zeer belangrijke economische en culturele plek in het land.
Het land wordt sinds de onafhankelijkheid in 1991 geteisterd door een aantal burgeroorlogen met de autonome regio's binnen het land en een internationaal conflict met Rusland.

De grootste luchthaven van Georgië ligt 17 kilometer zuidoost van de hoofdstad, Tbilisi. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Tbilisi International Airport waardoor reizen naar Tbilisi toch een stuk aantrekkelijker is. De gemiddelde vluchtduur tussen Schiphol en Tbilisi bedraagt gemiddeld vier uur.

Goedkoop naar Georgie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Georgie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Georgie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Georgie? Geef je op voor de Georgie Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Georgie vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Georgie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Georgie in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Georgie boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Georgie in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Georgie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Georgie 

Hoe lang is het vliegen naar Georgie? De vluchtduur is circa 5 uur. Bij een vliegreis naar Georgie met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Georgie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Georgie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Georgie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Georgie. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Georgie zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019