Vergelijk vliegen naar Georgie

De beste deal voor een ticket Georgie? Rechtstreeks vliegen kan nu ook goedkoop vanaf Eindhoven!

Goedkope vliegtickets Georgie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tbilisi
bestemming Tbilisi

Een vlucht naar de hoofdstad van Georgie kan je o.a. boeken bij KLM. Directe vluchten vanaf Amsterdam Schiphol zijn er 2x per week met Georgian Airways (o.a. te boeken bij Tix en Cheaptickets). Vanaf 20 april komt er een rechtstreekse vlucht Georgie bij op de zaterdag met Transavia vanaf Schiphol.

Luchthavens in Georgie

Kaart Georgie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Georgie

Vlucht Eindhoven Georgie

De goedkoopste tickets naar Georgië vind je sinds kort niet naar de hoofdstad Tbilisi, maar voor vliegen naar Kutaisi. Want vanaf augustus vorig jaar heeft Wizzair hier 2x per week goedkope vluchten naar toe vanaf Eindhoven Airport. Het loont daarom vaak, met in de regel een prijsverschil van ruim honderd euro verschil met Batumi en tientjes op rechtstreekse vluchten naar Tbilisi om via deze luchthaven naar de tweede stad van Georgie te reizen. Vanaf dit vliegveld zijn er o.a. uitstekende busverbindingen met de hoofdstad. 

Georgian Airways en KLM Georgie vluchten

KLM heeft i.s.m. de Nationale luchtvaartmaatschappij van Georgie enkele keren per week een directe vlucht. De vluchtuitvoering van deze vluchten naar de hoofdstad Tblisi (ook wel als Tiflis geschreven) is overigens ook niet door KLM maar door Georgian Airways. KLM heeft weliswaar nog meer vluchten i.s.m. KLM, maar deze zijn wel altijd met tussenstop.

KLM bagage Georgie
Anno maart 2020 is er voor Georgië overigens nog een uitzondering binnen het KLM bagage beleid en mag je gratis een koffer van 23 kilo als ruimbagage inchecken. We willen hier graag onze waardering voor uitspreken en hopen dat KLM dit beleid wil handhaven op deze route.

Over Georgië
Dit land, dat voor een groot gedeelte in Azië ligt, beschouwd zich Europees. Er bevinden zich nog vele sporen uit het Sovjettijdperk, de oude steden van dit rijke historische land zijn dan ook zeker een bezoek waard.

Daarnaast zijn er in Georgië een aantal bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Een prachtig voorbeeld hiervan is het Gelatiklooster, of zoals het vaker genoemd wordt het Klooster van de maagd in Gelati. Het klooster werd al in 1106, bijna 1000 jaar geleden, gebouwd door de toenmalige Koning met de bijnaam David de Bouwer.

Tip: als je naar Georgie wil reizen is het verplicht om een reisverzekering af te sluiten.

Klimaat 
Het landschap van Georgië is meer dan bijzonder: het heeft een subtropisch klimaat, maar ook bergtoppen van meer dan 5000 meter (hier heerst een steppeklimaat).
In het zuidwesten van het land vind je juist een vochtig klimaat, hier valt meer dan 3x zoveel regen als in Nederland!

Hoofdstad
De hoofdstad van het zuid westelijke Aziatische land is Tbilisi met een inwonertal van omstreeks 1,5 miljoen. De hoofdstad ,die tot 1936 Tiflis heette, neemt een zeer belangrijke economische en culturele plek in het land.
Het land wordt sinds de onafhankelijkheid in 1991 geteisterd door een aantal burgeroorlogen met de autonome regio's binnen het land en een internationaal conflict met Rusland.

Grootste vliegveld Georgie
De grootste luchthaven van Georgië ligt 17 kilometer zuidoost van de hoofdstad, Tbilisi. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Tbilisi International Airport waardoor reizen naar Tbilisi toch een stuk aantrekkelijker is. Handige informatie over de vliegvelden in Georgië vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Georgie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Georgie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Georgie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Georgie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Georgie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Georgie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Georgie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • De goedkoopste vluchten naar Georgië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Georgie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Georgie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Georgie 

Hoe lang is het vliegen naar Georgie? De vluchtduur is circa 4,5 uur met een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven. Bij een vliegreis naar Georgie met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Georgie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Georgie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Georgie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Georgie zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024