Vliegen naar Estland

De beste deals voor tickets Estland? Check de Estland aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Estland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tallinn
bestemming Tallinn

Tallin vervult als hoofdstad van de Baltische staat een zeer belangrijke positie in het land. Zo is Tallinn het economische en culturele hart van het land, met vele prachtige kastelen en middeleeuwse architectuur die voor elke historicus oogstrelend is

Last minute vliegtickets Estland

Luchthavens in Estland

Kaart Estland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Estland

Estland is nog onontdekt door het toerisme, maar is (mede daarom) zeker de moeite waard! Door de cultuur en geschiedenis zijn er vele bezienswaardigheden in Estland, waaronder de verschillende kerken. Deze kerken laten de diversiteit aan etnische groepen in dit land zien. Daarnaast vind je ook prachtige bezienswaardigheden in de natuur, zoals de grotten van Helme. Het heilige meer van Otepaa mag je echt niet missen!

Wanneer boek je de goedkoopste vliegtickets Estland?
Je kunt het beste in de zomer naar Estland reizen, van juni t/m augustus. De temperaturen zijn tussen de 20 en 22 graden, het kan wel af en toe regenen. Estland kent koude winters, van december tot februari komt het kwik meestal niet boven het vriespunt uit. Nog een handig weetje: in Estland kun je gewoon met de euro betalen!

Het grootste vliegveld van Estland ligt in Tallinn, de hoofdstad van Estland. De luchthaven heet officieel Lennart Meri Talllinn Airport, vanaf dit vliegveld is het ongeveer 4 kilometer naar het centrum van de stad. Vanaf Amsterdam Airport gaan er rechtstreekse vluchten, de vliegreis Amsterdam - Tallinn duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten. Hier hebben we de beste aanbiedingen voor vliegen naar Tallinn voor je op een rij gezet. Handige informatie over de vliegvelden in Estlandvindt u op Vliegveldinfo.nl.

Reisinformatie Estland
Estland ligt in het Noordoosten van Europa en is het kleinste en meest oostelijke land van de Baltische staten. Het historische centrum van de hoofdstad van Estland, Tallinn staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Het is een van de populairste toeristische attracties van het land, terwijl Estland de toeristische kant nog moet ontdekken.

Waarom zou je een reis naar Estland boeken?
Het historische centrum van de hoofdstad is erg bijzonder. Dit is de enige plek in het land waar veel toeristen te vinden zijn. Zo heb je in Estland veel van dit soort historische plekken waarvan weinig mensen nog afweten. Het openluchtmuseum Mõniste is in het zuiden van Estland gevestigd, dit is het oudste openluchtmuseum van het land en de oude tijden worden hier herleefd.  

Goedkoop naar Estland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Estland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Estland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Estland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Estland vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Estland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Estland vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Estland boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Estland in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Estland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Estland 

Hoe lang is het vliegen naar Estland? De vluchtduur is 2 uur en 15 minuten. Bij een vliegreis naar Estland met overstap kan je al snel een uur of 1 a 2 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Estland

Aanbieder
Reserveringskosten
GoedkoopsteStedentrip
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Estland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Estland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024