Vliegen naar St. John's Newfoundland

Goedkoop vliegen naar St. John's airport? KLM St John's vluchten zijn vaak aanzienlijk voordeliger bij een vertrek vanaf Antwerpen of Brussel.  Andere...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 661,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets St. John's Newfoundland voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets St. John's Newfoundland

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij St. John's Newfoundland

Kaart St. John's Newfoundland

Lees meer over St. John's Newfoundland

... luchtvaartmaatschappijen die naar St John's vliegen zijn zowel internationale als eigenlijk alle Canadese: o.a. Air Canada, Air Transat en WestJet hebben vluchten naar St. John's Newfoundland International Airport. Op dit moment zijn er geen directe vluchten van Amsterdam Schiphol naar het vliegveld bij St John of elders in Newfoundland en Labrador en ook geen rechtstreekse vluchten.

Over St. Johns Canada
St John's of Saint John is de hoofdstad van Newfoundland & Labrador in Canada, behoort tot de oudste steden van Noord Amerika. De stad ligt aan de Canadese westkust en heeft een 200.000 inwoners. Door zijn ligging is St John's met name populair als vertrekpunt om de nog relatief ongerepte natuur van Newfoundland en Labrador te ontdekken.

Klimaat
Het weer in St John's is overigens veel milder dan je zou verwachten. Na Vancouver en Victoria heeft de stad zelfs het meest gematigde klimaat van heel Canada! Minimaal zo verrassend is de stad zelf. Wie zou hier nu zo'n bruisend uitgaansleven verwachten? Maar hou je vast: St. John's heeft de meeste bars per vierkante kilometer van heel Amerika!

Het vliegveld St. Johns Airport
St. Johns International Airport (YHG) in Canada is een internationale luchthaven op nog geen 6 kilometer ten Noorden van de stad St. John's.

Goedkoop naar St. John's Newfoundland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets St. John's Newfoundland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets St. John's Newfoundland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar St. John's Newfoundland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe St. John's Newfoundland vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar St. John's Newfoundland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute St. John's Newfoundland vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje St. John's Newfoundland boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht St. John's Newfoundland in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste St. John's Newfoundland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd St. John's Newfoundland  

Hoe lang is het vliegen naar St. John's Newfoundland? De vluchtduur bedraagt ongeveer 9 uur dit hangt van de verplichte tussenstops af.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten St. John's Newfoundland

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Jet Airways
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket St. John's Newfoundland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets St. John's Newfoundland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024