Vliegen naar Siem Reap

Siem Reap is de hoofdstad van de gelijknamige Cambodjaanse provincie. De stad is bekend om het archeologische park van Angkor Wat en gelijknamige tempel, die onder toeristen erg...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Siem Reap voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Siem Reap vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Siem Reap vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Siem Reap te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Siem Reap? Geef je op voor de Siem Reap Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Siem Reap vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Siem Reap kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Siem Reap in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Siem Reap boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Siem Reap in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Siem Reap als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Siem Reap

Hoe lang is het vliegen naar Siem Reap? De vluchtduur bedraagt ongeveer 16 uur dit hangt van de tussenstop af van ongeveer 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Siem Reap

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Siem Reap o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Siem Reap met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Siem Reap. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Siem Reap zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017