Vliegen naar Siem Reap

Siem Reap is de hoofdstad van de gelijknamige Cambodjaanse provincie. De stad is bekend om het archeologische park van Angkor Wat en gelijknamige tempel, die onder toeristen erg...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Siem Reap voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Siem Reap

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Siem Reap

Kaart Siem Reap

Lees meer over Siem Reap

... populair is. Ook zijn er een aantal mooie Boeddhistische tempels te vinden, geniet van een rustgevende massage of ga shoppen op de traditionele markt. Liefhebbers van natuur kunnen zich richten op het Nationale park en de reservaten die ten oosten van Siem Reap liggen. Ten zuiden ligt het Tonle Sap meer dat tijdens het regenseizoen enorm in grootte toeneemt. Overnachten in de stad kan in alle prijsklassen. Er zijn voldoende accommodaties voor backpackers tot en met luxe resorts. In de buurt van de oude markt zijn de meeste eetgelegenheden te vinden, van traditionele maaltijden tot en met pizza.

Siem Reap International Airport (REP) is een van de grootste vliegvelden van Cambodja en ligt op een klein kwartiertje rijden naar de binnenstad van Siem Reap. Verplaatsen van en naar de stad kan per taxi of tuk tuk. In de stad zelf is op elke straathoek wel een tuk tuk te vinden. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Siem Reap Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Siem Reap vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Siem Reap? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Siem Reap te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Siem Reap? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Siem Reap vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Siem Reap kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Siem Reap vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Siem Reap boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Siem Reap in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Siem Reap Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Siem Reap  

Hoe lang is het vliegen naar Siem Reap? De vluchtduur bedraagt ongeveer 16 uur dit hangt van de tussenstop af van ongeveer 2 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Siem Reap

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Siem Reap aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Siem Reap zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024