Vliegen naar Cambodja

Er zijn geen rechtstreekse vluchten Amsterdam Cambodja. Vanuit Nederland maak je op alle vluchten naar Cambodja een stop of overstap. Er zijn 2 internationale luchthavens in Cambodja, namelijk Phnom Penh en Siem Reap. Wil je Cambodja bezoeken als onderdeel van een reis door Zuidoost-Azië is het voor je portemonnee verstandiger om een retourtje Bangkok te boeken en daarvandaan verder te reizen naar Cambodja bijvoorbeeld per AirAsia of Bangkok Airways (vaak voor slechts een paar tientjes).

Goedkope vliegtickets Cambodja: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Phnom Penh
Vliegtickets Cambodja: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Siem Reap

Goedkoop naar Cambodja vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cambodja vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cambodja te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cambodja? Geef je op voor de Cambodja Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cambodja vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cambodja kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cambodja in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cambodja boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cambodja in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cambodja als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cambodja

Hoe lang is het vliegen naar Cambodja? De vluchtduur is minimaal zo'n 13,3 uur incl. een korte overstap. Let wel goed op de overstaptijd, want de totale reisduur kan flink oplopen.

Bijkomende kosten bij vluchten Cambodja

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cambodja o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cambodja met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cambodja. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cambodja zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017