Vliegen naar Cambodja

De beste deals voor tickets Cambodja? Check de Cambodja aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Cambodja : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Phnom Penh
bestemming Phnom Penh

Het prachtige koninklijke paleis van Phnom Penh is echt een must see. Je hebt minimaal 1 tussenstop naar Phnom Penh vanuit Nederland, met een minimale reisduur van zo'n 13,5 uur. Voor de goedkoopste vluchten is het ook verstandig om eens te kijken naar luchtvaartmaatschappijen uit China of het Midden-Oosten.

Luchthavens in Cambodja

Kaart Cambodja

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Cambodja

Er zijn geen rechtstreekse vluchten Amsterdam Cambodja. Vanuit Nederland maak je op alle vluchten naar Cambodja een stop of overstap. Er zijn 2 internationale luchthavens in Cambodja, namelijk Phnom Penh en Siem Reap. Wil je Cambodja bezoeken als onderdeel van een reis door Zuidoost-Azië is het voor je portemonnee verstandiger om een retourtje Bangkok te boeken en daarvandaan verder te reizen naar Cambodja bijvoorbeeld per AirAsia of Bangkok Airways (vaak voor slechts een paar tientjes).

Vliegtickets Cambodja

De kortste reisduur heb je doorgaans indien je boekt bij KLM en een overstap hebt in Bangkok. Het is goed mogelijk dat één van de vluchten wordt uitgevoerd door één van de skypartners, zoals Air France of Bangkok Airways. Let wel goed op de overstaptijd, want hierdoor kan de totale reisduur flink oplopen. De goedkoopste vliegtickets vind je echter doorgaans toch met een iets langere overstaptijd en het is voor je portemonnee zeker aan te raden om ook eens te kijken naar vluchten naar Cambodja vanaf Brussel International Airport. Dit kan soms flink schelen. Kijk bij de online vliegticketspecialisten zeker naar het aanbod van vluchten van luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten, zoals Etihad, Qatar of Emirates. 

Beste reistijd voor een vakantie Cambodja
Het is heel normaal (zeker in het regenseizoen als de wegen soms onbegaanbaar zijn) om te reizen door middel van een binnenlandse vlucht. Hou er wel rekening mee dat deze vaak uitvallen, je zult dus tijdens je vakantie Cambodja in de lay-back stand moeten. Boek dus nooit vlak voor je vertrek naar Nederland (of ander land) een binnenlandse vlucht, maar neem de tijd! 

Rondreis Cambodja
In Cambodja is het toerisme de snelst groeiende economie op dit moment. En dat is ook niet zo gek! De bijzondere cultuur, de prachtige natuur met haar regenwouden en mangrovebossen, de heerlijke temperatuur (het hele jaar door zo'n 30 graden) en de ligging aan zee maken dit land tot het ultieme vakantieland. Bezoek zeker het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat bij het stadje Siem Reap en geniet van de heerlijke Aziatische keuken.

Een reis tip voor Cambodja:
Meer van Zuidoost-Azië zien? Cambodja is uitstekend te combineren met haar buurlanden Laos, Vietnam of Thailand. Alhoewel, eigenlijk heeft Cambodja alles, tropische stranden zonder de drukte van Thailand, prachtige binnenlandse natuur, net als Laos maar dan minder ontdekt en een verrukkelijke keuken die nog ontdekt moeten worden.

Hoe veilig is Cambodja?
In principe is Cambodja een rustig en vreedzaam land waar je zonder grote veiligheidsrisico's naar toe kunt. Uitzondering: de provincies Preah Vihear en Oddar Meanchey aan de grens met Thailand worden afgeraden voor een bezoek. Dit vanwege eerdere (grens-) conflicten tussen Thailand en Cambodja. Check daarom altijd even het officiële reisadvies Cambodja van Buitenlandse Zaken voor je vertrek.

Goedkoop naar Cambodja vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cambodja vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cambodja te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cambodja? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cambodja vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cambodja kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cambodja vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cambodja boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cambodja in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Cambodja Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cambodja 

Hoe lang is het vliegen naar Cambodja? De vluchtduur is minimaal zo'n 13,3 uur incl. een korte overstap. Let wel goed op de overstaptijd, want de totale reisduur kan flink oplopen.

Bijkomende kosten bij vluchten Cambodja

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cambodja aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cambodja met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cambodja zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020