Vliegen naar Cambodja

Hoeveel vliegvelden heeft Cambodja? Vliegen naar Cambodja kan naar deze internationale luchthavens:.

Goedkope vliegtickets Cambodja : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Phnom Penh
bestemming Phnom Penh

Wat kost een tcket naar Cambodja? Goedkope vluchten zijn naar de hoofdstad Phnom Penh boek je soms al onder de 750,- euro. Vooral luchtvaartmaatschappijen uit China en het Midden-Oosten stunten regelmatig met aanbiedingen. Tip: het prachtige koninklijke paleis van Phnom Penh is echt een must see. 

Luchthavens in Cambodja

Kaart Cambodja

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Cambodja

Er zijn geen rechtstreekse vluchten Amsterdam Cambodja. Vanuit Nederland maak je op alle vluchten naar Cambodja een stop of overstap. Er zijn 2 internationale luchthavens in Cambodja, namelijk Phnom Penh en Siem Reap. Wil je Cambodja bezoeken als onderdeel van een reis door Zuidoost-Azië is het voor je portemonnee verstandiger om een retourtje Bangkok te boeken en daarvandaan verder te reizen naar Cambodja bijvoorbeeld per AirAsia of Bangkok Airways (vaak voor slechts een paar tientjes).

Vluchten naar Cambodja

De kortste reisduur heb je doorgaans indien je boekt bij KLM en een overstap hebt in Bangkok. Het is goed mogelijk dat één van de vluchten wordt uitgevoerd door één van de skypartners, zoals Air France of Bangkok Airways. Let wel goed op de overstaptijd, want hierdoor kan de totale reisduur flink oplopen. De goedkoopste vliegtickets vind je echter doorgaans toch met een iets langere overstaptijd en het is voor je portemonnee zeker aan te raden om ook eens te kijken naar vluchten naar Cambodja vanaf Brussel International Airport. Dit kan soms flink schelen. Kijk bij de online vliegticketspecialisten zeker naar het aanbod van vluchten van luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten, zoals Etihad, Qatar of Emirates. Handige informatie over de vliegvelden in Cambodja vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd voor een vakantie Cambodja
Het is heel normaal (zeker in het regenseizoen als de wegen soms onbegaanbaar zijn) om te reizen door middel van een binnenlandse vlucht. Hou er wel rekening mee dat deze vaak uitvallen, je zult dus tijdens je vakantie Cambodja in de lay-back stand moeten. Boek dus nooit vlak voor je vertrek naar Nederland (of ander land) een binnenlandse vlucht, maar neem de tijd! 

Rondreis Cambodja
In Cambodja is het toerisme de snelst groeiende economie op dit moment. En dat is ook niet zo gek! De bijzondere cultuur, de prachtige natuur met haar regenwouden en mangrovebossen, de heerlijke temperatuur (het hele jaar door zo'n 30 graden) en de ligging aan zee maken dit land tot het ultieme vakantieland. Bezoek zeker het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat bij het stadje Siem Reap en geniet van de heerlijke Aziatische keuken.

Een reis tip voor Cambodja:
Meer van Zuidoost-Azië zien? Cambodja is uitstekend te combineren met haar buurlanden Laos, Vietnam of Thailand. Alhoewel, eigenlijk heeft Cambodja alles, tropische stranden zonder de drukte van Thailand, prachtige binnenlandse natuur, net als Laos maar dan minder ontdekt en een verrukkelijke keuken die nog ontdekt moeten worden.

Hoe veilig is Cambodja?
In principe is Cambodja een rustig en vreedzaam land waar je zonder grote veiligheidsrisico's naar toe kunt. Uitzondering: de provincies Preah Vihear en Oddar Meanchey aan de grens met Thailand worden afgeraden voor een bezoek. Dit vanwege eerdere (grens-) conflicten tussen Thailand en Cambodja. Check daarom altijd even het officiële reisadvies Cambodja van Buitenlandse Zaken voor je vertrek.

Goedkoop naar Cambodja vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cambodja? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cambodja te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cambodja? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cambodja vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cambodja deals. Tip: voor een last minute Cambodja vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cambodja Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cambodja 

Hoe lang is het vliegen naar Cambodja? De vluchtduur is minimaal zo'n 13,3 uur incl. een korte overstap. Let wel goed op de overstaptijd, want de totale reisduur kan flink oplopen.

Bijkomende kosten bij vluchten Cambodja

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cambodja aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cambodja zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024