Vliegen naar Shenyang

Shenyang is de hoofdstad van de Chinese provincie Liaoning en heeft een enorm aantal inwoners. Het stedelijke gebied telt alleen al meer dan vijf miljoen inwoners en is daarmee de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 653,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,797,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shenyang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Shenyang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Shenyang

Kaart Shenyang

Lees meer over Shenyang

... grootste stad in noordoosten van China. Shenyang kent een aantal erg bijzondere bezienswaardigheden waaronder het 9.18 incident Museum, Zhaoling, Mukden Palace, The Xinle Relic en the Liaoning Provincial Museum. Het Shenhe district is het oudste gedeelte waarin de overblijfselen van de Ming dynastie nog goed zijn vertegenwoordigd. Dit deel van de stad is goed ter voet te verkennen. Om je te verplaatsen binnen en naar andere delen van de Shenyang is vervoer nodig. De eerste metrolijn van oost naar west is in 2010 gerealiseerd. Daarnaast rijden er voldoende taxi’s rond in de stad. Ook het vervoer per bus is goed geregeld, maar lastig voor reizigers die geen Chinees kunnen lezen.

De internationale luchthaven van Shenyang is Shenyang Taoxian Airport (SHE) en ligt op een kleine 30 kilometer afstand ten zuiden van het hart van de stad. Vanaf Nederland wordt een tussenstop gemaakt, bijvoorbeeld op een van de andere grote steden van China, zoals Sjanghai of Beijing.

 

Goedkoop naar Shenyang vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Shenyang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Shenyang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shenyang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shenyang vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Shenyang deals. Tip: voor een last minute Shenyang vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Shenyang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Shenyang  

Hoe lang is het vliegen naar Shenyang? De vliegtijd naar Shenyang bedraagt 12 uur en 35 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 45 minuten in Beijing.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Shenyang

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Shenyang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shenyang zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024