Vliegen naar Shannon

Shannon is een Ierse stad vernoemd naar de naast gelegen rivier en heeft minder dan 10.000 inwoners. De stad is gebouwd naar aanleiding van de luchthaven Shannon Airport (SNN) en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shannon voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Shannon

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Shannon

Kaart Shannon

Lees meer over Shannon

... ligt op 10 minuten afstand. Het vliegveld behoort tot de vijf internationale vliegvelden die het land telt, naast die van Dublin, Belfast (Aldergrove), Ireland West Airport (Knock) en Cork. Het vliegveld van Shannon ligt op tien minuten rijden afstand van het centrum van Shannon. Vliegen naar Shannon is een goed alternatief voor een van de andere Ierse luchthavens, zeker als je de Westkust van Ierland een bezoek wilt brengen. Het is een uitstekend startpunt om de Ierse cultuur, muziek, dans, whisky en haar indrukwekkende landschap te ontdekken. Ierland is ook een mooie bestemming voor een visvakantie.


Uiteraard zijn er auto's te huren bij het vliegveld om zelf door het land te reizen. De meeste steden, zoals Cork, Galway of Limerick, zijn ook goed te bereiken door de vele bussen die van en naar de luchthaven rijden. Een vlucht naar Shannon vanuit Nederland duurt iets minder dan 3 uur. Houdt rekening met een overstap op London waardoor de reisduur uiteraard wat langer zal worden. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Shannon Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Shannon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Shannon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Shannon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shannon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shannon vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Shannon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Shannon vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Shannon boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Shannon in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Shannon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Shannon  

Hoe lang is het vliegen naar Shannon? De vluchtduur is 4 uur en 15 minuten met een tussenstop van 1 uur en 35 minuten.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Shannon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Shannon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shannon zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024