Vliegen naar Shannon

Shannon is een Ierse stad vernoemd naar de naast gelegen rivier en heeft minder dan 10.000 inwoners. De stad is gebouwd naar aanleiding van de luchthaven Shannon Airport (SNN) en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shannon voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Shannon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Shannon vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Shannon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shannon? Geef je op voor de Shannon Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shannon vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Shannon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Shannon in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Shannon boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Shannon in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Shannon als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Shannon

Hoe lang is het vliegen naar Shannon? De vluchtduur is 4 uur en 15 minuten met een tussenstop van 1 uur en 35 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Shannon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Shannon o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Shannon met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Shannon. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shannon zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017