Vliegen naar Belfast

Je hebt de keuze uit twee luchthavens voor vliegen naar Belfast. Het vliegveld George Best Belfast City Airport (BHD) en het Aldergrove / Belfast International Airport (BFS). Nu...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Belfast voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Belfast vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belfast vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belfast te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belfast? Geef je op voor de Belfast Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belfast vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Belfast kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Belfast in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belfast boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belfast in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Belfast als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Belfast

Hoe lang is het vliegen naar Belfast? De vliegtijd naar Belfast 1 uur en 40 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Belfast

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Belfast o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Belfast met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Belfast. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belfast zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017