Vliegen naar Cork

Goedkoop vliegen naar Cork, Ierland? Vanaf Amsterdam gaan er o.a. directe vluchten naar Cork met British Airways en het Ierse Air Lingus. Ryanair heeft helaas geen vluchten naar...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 228,-

KLM

aanbevolen v.a. € 159,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cork voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cork

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cork

Kaart Cork

Lees meer over Cork

... Cork vanuit Nederland, Belgie en Duitsland meer.

Vakantie Cork
Aan de zuidkust van Ierland ligt de sfeervolle stad Cork. De bezienswaardigheden die je zeker bezocht moet hebben tijdens een bezoek aan Cork zijn de St. Finbarre's Cathedral en de Butter Exchange. Er zijn leuke winkeltjes te vinden in deze stad en er zijn een aantal restaurants met prijswinnende chef-koks. ‘s Avonds kun je naar een van de echte Ierse pubs gaan en luisteren naar de Keltische en Britse muziek. Ook een aanrader: een high-tea! Heerlijke scones met (zelfgemaakte) jam en clotted cream. Vergeet niet om melk in je thee te doen, een typisch Iers gebruik.

Beste reistijd Cork
Cork staat niet bekend om haar mooie weer. Het kan druilerig zijn en de temperaturen lopen zelden, of misschien wel nooit, op richting de 30 graden. In juli is de gemiddelde temperatuur 18 graden.

Vliegveld Cork
Cork Airport is een kleine luchthaven. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Cork. Vanaf het vliegveld gaat er een bus naar het centrum van Cork waar je je hotel kunt opzoeken. Cork is prima per voet te verkennen. Meer van Ierland ontdekken? Vanaf Cork gaan er treinen naar andere steden in Ierland maar een goede optie is ook de bus. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Cork Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkope vliegtickets Cork
Zorg dat je ingeschreven staat voor onze gratis Flight-Alert service. Hiermee blijf je altijd op de hoogte van alle Cork aanbiedingen. Laat ons de prijs die je wil betalen voor een ticket vooraf weten. Zodat wij je wekelijks of dagelijks op de hoogte kunnen houden.

Goedkoop naar Cork vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cork? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cork te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cork? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cork vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cork deals. Tip: voor een last minute Cork vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cork Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cork  

Hoe lang is het vliegen naar Cork? De vluchtduur is circa een uur en 50 minuten. Bij een vliegreis naar Cork met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Cork

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cork aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cork zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024