Vliegen naar Cork

Goedkoop vliegen naar Cork, Ierland? Vanaf Amsterdam gaan er o.a. directe vluchten naar Cork met British Airways en het Ierse Air Lingus. Ryanair heeft helaas geen vluchten naar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cork voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cork vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cork vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cork te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cork? Geef je op voor de Cork Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cork vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cork kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cork in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cork boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cork in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cork als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cork

Hoe lang is het vliegen naar Cork? De vluchtduur is circa een uur en 50 minuten. Bij een vliegreis naar Cork met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Cork

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cork o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cork met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cork. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cork zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017