Vliegen naar Donegal

Donegal is een prachtige streek met een dramatische kustlijn, stille witte zandstranden en mooie groene bergen in het noorden van Ierland. De regio is populair als startpunt voor...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Donegal voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Donegal

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Donegal

Kaart Donegal

Lees meer over Donegal

...ls startpunt voor actieve vakanties en rondreizen langs de Ierse kust. Zo ligt niet ver van Donegal Bluestack Mountains, een prachtig groen gebergte dat populair is onder wandelaars.

Beste reistijd Donegal
Wanneer je naar Donegal reist moet je je (regen)jas niet vergeten. Het is er prachtig groen en de natuur is indrukwekkend, maar dat heeft er vooral mee te maken dat de planten en bebossing genoeg water krijgen. Het regent dus regelmatig in Donegal. In augustus zijn de temperaturen het hoogst, dan wordt het overdag zo'n 16,5 graden. In de winter ligt de temperatuur overdag rond de 7 graden celsius. De minste regen valt over het algemeen in mei, volgens vele de mooiste maand om Ierland te bezoeken.

Vliegveld Donegal Ierland
Donegal Airport ligt vlakbij An Bun Beag, wat je uitspreekt als Bunbeg, in het noordwesten van Ierland. De meeste goedkope vluchten naar Donegal, vanuit Nederland of Belgie, hebben een tussenstop op de luchthaven van Glasgow of Dublin. Maar een enkele keer zijn er ook chartervluchten die in het hoogseizoen direct naar Donegal vliegen.

Goedkoop naar Donegal vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Donegal? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Donegal te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Donegal? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Donegal vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Donegal kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Donegal vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Donegal boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Donegal in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Donegal Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Donegal  

Hoe lang is het vliegen naar Donegal? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht bedraagt de vluchtduur 2 uur. Maar met overstap bedraagt de vluchtduur al snel 4 a 5 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Donegal

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Donegal aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Donegal zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024