Vliegen naar Ierland

Wist je dat er in de prachtige heuvelandschappen van Ierland grote delen van Star Wars en Game of Thrones zijn opgenomen? Dit prachtige eiland is dan ook een geweldige bestemming voor een rondreis voor natuurliefhebbers. Daarnaast staat Ierland bekend om zijn sfeervolle Pubs en vele festivals die het hele jaar door gaan. Een must-do in Ierland is een bezoekje aan Dublin. De hoofdstad van Ierland heeft een levendige popmuziek cultuur en veel bezienswaardigheden. In het westen (bij Shannon) liggen de bekendste kliffen van het land. De kliffen van Moher zijn een must see tijdens rondreizen door Ierland.

Goedkope vliegtickets Ierland: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Dublin
Vliegtickets Ierland: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cork

Goedkoop naar Ierland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ierland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ierland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ierland? Geef je op voor de Ierland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ierland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ierland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ierland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ierland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ierland in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ierland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Ierland

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ierland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ierland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ierland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ierland zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017