Vliegen naar Bosnië en Herzegovina

Bosnië en Herzegovina is in 1992 ontstaan na het uiteenvallen van het voormalig Joegoslavië. Bosnië is een bergachtig landschap bezaait met locaties die een geweldig uitzicht opleveren. Het klimaat in Bosnië en Herzegovina is een gematigd mediterraan klimaat. Dit leidt tot aangename temperaturen met weinig extreme uitschieters. Zo ligt het van mei tot en met september overdag temperaturen rond 20 tot 26 graden Celsius met. In de winter liggen de temperaturen om en nabij het vriespunt met niet al te veel neerslag.

 

Goedkope vliegtickets Bosnië en Herzegovina: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Sarajevo

Last minute Bosnië en Herzegovina aanbiedingen

logo tix.jpg

v.a. € 137,-

Vergelijk goedkope vliegtickets Bosnië en Herzegovina voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bosnië en Herzegovina vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bosnië en Herzegovina vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bosnië en Herzegovina te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bosnië en Herzegovina? Geef je op voor de Bosnië en Herzegovina Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bosnië en Herzegovina vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bosnië en Herzegovina kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bosnië en Herzegovina in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bosnië en Herzegovina boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bosnië en Herzegovina in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bosnië en Herzegovina als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bosnië en Herzegovina

Hoelang is het vliegen naar Bosnië Herzegovina? Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar het adembenemende Bosnië Herzegovina. Luchthavens in Keulen en Brussel hebben vaak wel een directe aansluiting en daarom kan het soms tijd en geld schelen om via een van deze luchthavens te vliegen. Normaal gesproken kun je uitgaan van een vluchtduur van circa twee uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bosnië en Herzegovina

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bosnië en Herzegovina o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bosnië en Herzegovina met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bosnië en Herzegovina. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bosnië en Herzegovina zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017