Vliegen naar Jamaica

Jamaica is een eiland in het Caribisch gebied en telt ongeveer 3 miljoen inwoners. Het eiland staat bekend om de warmte en tropische temperaturen. Twee derde van de inwoners op...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jamaica voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Jamaica vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jamaica vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jamaica te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jamaica? Geef je op voor de Jamaica Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jamaica vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Jamaica kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Jamaica in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jamaica boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jamaica in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Jamaica als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Jamaica

Hoe lang is het vliegen naar Jamaica? De vliegtijd naar Jamaica bedraagt 12,5 uur vanaf Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Jamaica

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Jamaica o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jamaica met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Jamaica. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jamaica zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017