Vliegen naar San Sebastian

San Sebastian is een kustplaats in het uiterste noorden van het Spaanse Baskenland, vlakbij de grens met Frankrijk. Officieel heet de stad ‘Donostia-San...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 687,-

Iberia

aanbevolen v.a. € 687,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Sebastian voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets San Sebastian

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij San Sebastian

Kaart San Sebastian

Lees meer over San Sebastian

...>Donostia-San Sebastián’. San Sebastian is de hoofdstad van de provincie Gipuzkoa. De Baskische stad heeft een interessante historie en cultuur.

Wat te doen tijdens jouw vakantie San Sebastian?
Zo is er de Baskische week begin september met activiteiten gerelateerd aan hun cultuur, zoals de typische Baskische sport Pelota, traditionele improviserende dichters, cider proeven en een roeiwedstrijd. San Sebastian heeft elk jaar een gerenommeerd internationaal filmfestival. Daarnaast heeft de stad ook een van de mooiste stranden, Playa de la Concha, die in het hart van een stad liggen. Naast San Sebastian ligt Monte Urgull. De top geeft een mooi uitzicht op de stad en de baai.

Is er een directe vlucht San Sebastian vanaf Amsterdam? Het vliegveld van San Sebastian genaamd Donostia Airport (EAS) ligt op een klein half uurtje afstand van de binnenstad vandaan. De stad zelf is goed te ontdekken te voet of per taxi. De taxi’s nemen alleen passagiers mee die staan bij de daarvoor bestemde taxi stops. 

Goedkoop naar San Sebastian vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets San Sebastian? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht San Sebastian te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Sebastian? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Sebastian vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets San Sebastian deals. Tip: voor een last minute San Sebastian vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste San Sebastian Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd San Sebastian  

Hoe lang is het vliegen naar San Sebastian? De vluchtduur Amsterdam San Sebastian bedraagt op een vliegreis met één overstap rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten San Sebastian

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket San Sebastian aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Sebastian zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024