Vliegen naar Pau

Op zoek naar goedkope vluchten Pau? Vliegveld Aeroport Pau Pyrenees heeft verbindingen met diverse luchthavens in Europa. Een vlucht Amsterdam Pau kan o.a. met KLM worden geboekt, maar wie op zoek is naar de goedkoopste deal checkt ook de andere onderstaande opties! 

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 222,-

Tix

aanbevolen v.a. € 350,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pau voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pau

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pau

Kaart Pau

Lees meer over Pau

...

Pau Frankrijk
Pau is de Franse hoofdstad van het Departement Pyrenees-Atlantiques, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk. Pau heeft de eerste Grand Prix ooit georganiseerd in 1901, tegenwoordig is Pau een onderdeel van de World Touring Car Championship. Daarnaast vind je nog meer sportiviteit in Pau: bijna ieder jaar wordt de stad namelijk opgenomen in de Tour de France.

Pau heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder het grote kasteel Chateau de Pau. In het historische centrum met gezellige terassen en parken voel je de echte vakantiesfeer opkomen. Met een glas wijn in je hand en met uitzicht op de ruige Pyreneeen is Pau een plek die je niet snel zult vergeten.

Er zijn twee mogelijkheden om naar Pau te reizen: per vliegtuig of per trein. Het hangt erg van het seizoen af welke optie het goedkoopst is. Vergelijk daarom altijd beide opties. De trein neemt iets meer tijd in beslag, maar je hoeft niet te wachten op het vliegveld en een transfer te zoeken naar het centrum van Pau, met de Thalys stap je namelijk midden in het centrum van Pau uit.

Goedkoop naar Pau vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Pau? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Pau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pau? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pau vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Pau deals. Tip: voor een last minute Pau vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Pau Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pau  

Hoe lang is het vliegen naar Pau? De vliegtijd naar Pau bedraagt rond de 4 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 10 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Pau

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pau aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pau zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024