Vliegen naar Bordeaux

Bordeaux ligt in Frankrijk en is over de hele wereld bekend om de wijnen die uit dit gebied komen. Je kunt in deze stad een wijnmuseum of de prachtige achttiende-eeuwse bouwwerken...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bordeaux voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bordeaux vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bordeaux vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bordeaux te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bordeaux? Geef je op voor de Bordeaux Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bordeaux vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bordeaux kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bordeaux in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bordeaux boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bordeaux in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bordeaux als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bordeaux

Hoe lang is het vliegen naar Bordeaux? De vluchtduur naar Bordeaux 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bordeaux

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
NS International
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bordeaux o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bordeaux met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bordeaux. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bordeaux zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017