Vliegen naar Salzburg

Het Oostenrijkse Salzburg is de geboorteplaats van Mozart en vormde het decor van The Sound of Music. Salzburg herbergt vele kerken, kastelen en fonteinen. De historische,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Salzburg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Salzburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Salzburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Salzburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Salzburg? Geef je op voor de Salzburg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Salzburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Salzburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Salzburg in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Salzburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Salzburg in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Salzburg als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Salzburg

Hoe lang is het vliegen naar Salzburg? De vluchtduur Salzburg is ongeveer 1 uur en 35 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Salzburg

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
NS International
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Transavia
- *
CityNightline
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Salzburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Salzburg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Salzburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Salzburg zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017