Vliegen naar Klagenfurt

Klagenfurt is prachtige middeleeuwse stad in Oostenrijk met ongeveer 100.000 inwoners en werd als één van de 8 steden verkozen tot speelstad op het EK in...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 223,-

NS International

aanbevolen v.a. € 127,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 378,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Klagenfurt voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Klagenfurt

Kaart Klagenfurt

Lees meer over Klagenfurt

... 2008. 

Maar buiten een rol op het toenmalige EK staat Klagenfurt juist bekend om de prachtige omgeving en natuur, hierdoor is Klagenfurt ideaal als fiets of wandel vakantie. Als je een echte waaghals bent kan je meedoen met de Ironman triatlon één van de grootste en meest uitdagende triatlons van Europa. Klagenfurt biedt elk jaar in Juli weer de mogelijkheid voor de echte bikkels, maar het is voor de bezoekers ook een erg gezellige en aangename tijd om in Klagenfurt te zijn.

KLagenfurt heeft als oude middeleeuwse stad veel te bieden op het gebied van architectuur en bezienswaardigheden. Zo herbergt Klagenfurt het Tentschach kasteel, de Lintworm fontein(mythisch wezen) en de Viktring Abdij.

Een grappige verschijning en erg leuk voor een middagje in Klagenfurt is het eigen Madurodam. Klagenfurt heeft een equivalent genaamd Minimundus met werelds bekendste gebouwen in het klein waaronder het Witte Huis, de Eiffeltoren en de Taj Mahal.  

U kunt direct vliegen vanaf Amsterdam Schiphol naar Klagenfurt, herlaas is het nog niet mogelijk om vanaf een ander Nederlands vliegveld te vliegen op Klagenfurt. Op zoek naar goedkope vliegtickets Klagenfurt? Zeker voor de wintersporter die veel spullen meeneemt op reis is de trein een budgetvriendelijk alternatief voor vliegen naar Klagenfurt! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Klagenfurt Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Klagenfurt vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Klagenfurt? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Klagenfurt te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Klagenfurt? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Klagenfurt vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Klagenfurt deals. Tip: voor een last minute Klagenfurt vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Klagenfurt Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Klagenfurt  

Hoe lang is het vliegen naar Klagenfurt? De vluchtduur is vanaf Amsterdam met een directe vlucht 3,5 uur. Bij andere vluchten of vliegvelden moet je wel een tussenstop maken en dan is de vluchtduur al snel meer dan 7 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Klagenfurt

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Transavia
- *
Transavia Holidays
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Klagenfurt aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Klagenfurt zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024