Vliegen naar Linz

Linz is de derde stad van Oostenrijk gelegen aan de Donau en tevens de hoofdstad van het district Opper-Oostenrijk met een agglomeratie van 270.000 inwoners. Linz heeft een...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 140,-

Tix

aanbevolen v.a. € 265,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Linz voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Linz

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Linz

Kaart Linz

Lees meer over Linz

... langlopende geschiedenis ontstaan ten tijde van de Romeinse overheersing. Door de ligging groeide Linz al snel uit een een belangrijke handelspost en is dit door de eeuwen heen altijd gebleven, hierdoor is Linz altijd al een welvarende stad geweest.

Linz was in 2009 samen met Vilnius de culturele hoofdstad van Europa, Linz herbergt dan ook vele bezienswaardigheden en musea die stuk op stuk meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken. Het is natuurlijk niet zo'n wereldstad als Wenen, echter het heeft wel één van de bijzonderste musea in niet alleen Linz maar van heel Oostenrijk, namelijk het Lentos Art museum. Het Lentos Art museum in Linz werd in 2003 geopend en heeft sindsdien een erg hoge internationale status.

Het vliegveld van Linz genaamd Blue Danube airport ligt niet ver verwijderd van de stad en is binnen afzienbare tijd bereikbaar. De luchthaven van Linz heeft een aantal services die u de mogelijkheid bieden voor verder vervoer naar uw bestemming in en rondom Linz met bijvoorbeeld een van de vele buslijnen, taxi's en autoverhuurbedrijven.

Ben je van plan veel te shoppen in Linz? Dan kan je er ook voor kiezen om goedkope tickets Linz per trein te boeken, dan mag je onbeperkt bagage meenemen! De reistijd is natuurlijk wel veel langer dan voor vliegen naar Linz (ruim 9,5 uur).

Goedkoop naar Linz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Linz vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Linz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Linz? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Linz vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Linz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Linz in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Linz boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Linz in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Linz Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Linz  

Hoe lang is het vliegen naar Linz? De vluchtduur is 3 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 309 ,-
Madeira

Veluwe

€ 27 ,-
Venetie

Bijkomende kosten bij vluchten Linz

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 28,-
CityNightline
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Linz o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Linz met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Linz. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Linz zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019