Vliegen naar Linz

Goedkoop vliegen naar Linz Oostenrijk? Rechtstreeks vliegen vanaf Amsterdam naar Linz kan op dit moment niet (wel met stop). Er zijn wel directe vluchten Linz vanaf Dusseldorf en de trein naar Linz kan ook een goed alternatief zijn!

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 60,-

Tix

aanbevolen v.a. € 570,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Linz voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Linz

Kaart Linz

Lees meer over Linz

...

Vliegtickets Linz
Op zoek naar goedkope vliegtickets Linz? Een vliegticket Amsterdam Linz heeft actueel altijd een tussenstop of overstap en voor een vliegticket Eindhoven Linz moet je rare hoge prijzen betalen terwijl je nog steeds meerdere stops hebt. Een vliegticket Dusseldorf Linz is wellicht een alternatief vanaf deze luchthaven gaan wel rechtstreekse vluchten. 

Luchthaven Linz
Het vliegveld van Linz genaamd Blue Danube airport ligt niet ver verwijderd van de stad en is binnen afzienbare tijd bereikbaar. De luchthaven van Linz heeft een aantal services die u de mogelijkheid bieden voor verder vervoer naar uw bestemming in en rondom Linz met bijvoorbeeld een van de vele buslijnen, taxi's en autoverhuurbedrijven. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Linz Airport op Vliegveldinfo.nl.

Per trein naar Linz
Ben je van plan veel te shoppen in Linz? Dan kan je er ook voor kiezen om goedkope tickets Linz per trein te boeken, dan mag je onbeperkt bagage meenemen! De reistijd is natuurlijk wel veel langer dan voor vliegen naar Linz (ruim 9,5 uur).

Over Linz
Linz is de derde stad van Oostenrijk gelegen aan de Donau en tevens de hoofdstad van het district Opper-Oostenrijk met een agglomeratie van 270.000 inwoners. Linz heeft een langlopende geschiedenis ontstaan ten tijde van de Romeinse overheersing. Door de ligging groeide Linz al snel uit een een belangrijke handelspost en is dit door de eeuwen heen altijd gebleven, hierdoor is Linz altijd al een welvarende stad geweest.

Cultuur
Linz was enkele jaren geleden samen met Vilnius de culturele hoofdstad van Europa, Linz herbergt dan ook vele bezienswaardigheden en musea die stuk op stuk meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken. Het is natuurlijk niet zo'n wereldstad als Wenen, echter het heeft wel één van de bijzonderste musea in niet alleen Linz maar van heel Oostenrijk, namelijk het Lentos Art museum dat internationale erkenning geniet. 

Goedkoop naar Linz vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Linz? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Linz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Linz? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Linz vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Linz deals. Tip: voor een last minute Linz vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Linz Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Linz  

Hoe lang is het vliegen naar Linz? De vluchtduur is 3 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Linz

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Linz aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Linz zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024