Vliegen naar Saint Vincent

Saint Vincent is een vulkanisch eiland en onderdeel van het onafhankelijke land Saint Vincent en de Grenadines. Saint Vincent ligt in de Caribische zee tussen Saint...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,346,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saint Vincent voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Saint Vincent

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Saint Vincent

Kaart Saint Vincent

Lees meer over Saint Vincent

... Lucia en de Grenadines in met ongeveer 120.000 inwoners en is daarmee het grootste eiland van het land.

De grootste stad van Saint Vincent en tevens de hoofdstad van Saint Vincent en de Grenadines is Kingstown met een populatie van 26.000. Kingston is de belangrijkste havenstad van het land, en heeft een aantal leuke winkels, heerlijke eetgelegenheden en gezellige marktjes.

Kingstown heeft een aantal bijzondere bezienswaardigheden die een must see zijn voor elke bezoeker aan deze Caribische stad. Onder deze must sees in Kingstown vallen de Botanische Tuinen van Saint Vincent, Fort Charlotte, de Heilige Maria's Katholieke Kathedraal en de Heilige George Anglicaanse Kathedraal.

Der gaat vanaf Kingstown dagelijks een ferry tussen Saint Vincent en de Grenadines voor een lage prijs. Er gaat ook nog een snellere ferry maar die is wel wat duurder.`

Saint Vincent heeft ook een eigen vliegveld zuidelijk gelegen op het eiland op ongeveer 5 kilometer van het stadscentrum van Kingstown vandaan. De luchthaven van Saint Vincent heet ET Joshua Airport (SVD).

Goedkoop naar Saint Vincent vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Saint Vincent? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Saint Vincent te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saint Vincent? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saint Vincent vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Saint Vincent deals. Tip: voor een last minute Saint Vincent vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Saint Vincent Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Saint Vincent  

Hoe lang is het vliegen naar Saint Vincent? De vluchtduur is ongeveer 16 uur. Dit is inclusief twee tussenstops van 5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Saint Vincent

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Saint Vincent aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saint Vincent zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024