Vliegen naar Saint Vincent

Saint Vincent is een vulkanisch eiland en onderdeel van het onafhankelijke land Saint Vincent en de Grenadines. Saint Vincent ligt in de Caribische zee tussen Saint...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saint Vincent voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Saint Vincent

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Saint Vincent

Kaart Saint Vincent

Lees meer over Saint Vincent

... Lucia en de Grenadines in met ongeveer 120.000 inwoners en is daarmee het grootste eiland van het land.

De grootste stad van Saint Vincent en tevens de hoofdstad van Saint Vincent en de Grenadines is Kingstown met een populatie van 26.000. Kingston is de belangrijkste havenstad van het land, en heeft een aantal leuke winkels, heerlijke eetgelegenheden en gezellige marktjes.

Kingstown heeft een aantal bijzondere bezienswaardigheden die een must see zijn voor elke bezoeker aan deze Caribische stad. Onder deze must sees in Kingstown vallen de Botanische Tuinen van Saint Vincent, Fort Charlotte, de Heilige Maria's Katholieke Kathedraal en de Heilige George Anglicaanse Kathedraal.

Der gaat vanaf Kingstown dagelijks een ferry tussen Saint Vincent en de Grenadines voor een lage prijs. Er gaat ook nog een snellere ferry maar die is wel wat duurder.`

Saint Vincent heeft ook een eigen vliegveld zuidelijk gelegen op het eiland op ongeveer 5 kilometer van het stadscentrum van Kingstown vandaan. De luchthaven van Saint Vincent heet ET Joshua Airport (SVD).

Goedkoop naar Saint Vincent vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Saint Vincent? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Saint Vincent te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saint Vincent? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saint Vincent vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Saint Vincent kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Saint Vincent vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Saint Vincent boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Saint Vincent in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Saint Vincent Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Saint Vincent  

Hoe lang is het vliegen naar Saint Vincent? De vluchtduur is ongeveer 16 uur. Dit is inclusief twee tussenstops van 5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Saint Vincent

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Saint Vincent aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Saint Vincent met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saint Vincent zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024