Goedkoop vliegen naar Tobago

Voordelig naar Tobago vliegen? Tobago is het kleinste van de twee eilanden Trinidad en Tobago die samen een staat vormen. Zeker voor wie Trinidad en Tobago wil combineren kan het...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 966,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tobago voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tobago

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tobago

Kaart Tobago

Lees meer over Tobago

... soms veel gunstiger zijn om vliegtickets Trinidad (luchthaven Port of Spain) te boeken en vanaf daar de boot naar Tobago te nemen. 

Goedkoop vliegen naar Tobago
Goedkope vliegtickets Tobago met vertrekt vanuit Nederland vinden is, sinds Martinair is gestopt met vliegen, helaas niet echt eenvoudig. In de zomermaanden vlieg je er soms het voordeligste naartoe middels een overstap in Frankfurt (dan vlieg je meestal met Lufthansa naar Port of Spain op Trinidad - vanaf daar de boot naar Tobago) via Manchester met Thomas Cook Airlines, of Londen (hier kan je o.a. vluchten met British Airways direct naar Tobago nemen, wel met tussenstop op andere eilanden), in de wintermaanden zijn meestal 2 overstappen nodig.

Directe vlucht Tobago: aanbiedingen vanaf Brussel
Direct vliegen naar Tobago kan op dit moment wel vanuit Brussel met Condor (o.a. boekbaar via Tix of WTC). Je  vliegt dan via Barbados, maar dat is een korte technische stop om te tanken. 

Over Tobago
Op het gehele eiland wonen ongeveer 50.000 mensen. Tobago staat bekend als geweldige duiklocatie. Leuk weetje: Tobago is het meest zuidelijke Caribische eiland met koraalriffen.

Vakantie Tobago: ontdek een prachtig natuurreservaat Maar er is veel meer op Tobago dan alleen de prachtige zee. Het bergachtige binnenland is zeker de moeite waard. Ga bijvoorbeeld naar het Tobago Forest Reserve waar je hele bijzondere vogels ziet. In dit regenwoud kun je heerlijk wandelen, om vervolgens af te koelen onder de prachtige Argylle watervallen. Klinkt bovenstaande als erg veel natuur en houd je juist ook van uitgaan? Een echte aanrader is dan om Tobago te combineren met Trinidad, vooral tijdens carnaval, de grote festiviteiten mag je echt niet missen!

Beste reistijd voor Tobago Op Tobago zijn 2 seizoenen: het droge seizoen van december tot en met juni en een nat seizoen van juli tot en met november. Tobago ligt net buiten het orkaangebied, toch wordt het een enkele keer laat in het najaar getroffen door een zeer zware storm.

De luchthaven van Tobago Het piepkleine vliegveld van Tobago wordt zowel Arthur Napoleon Raymond Robinson International Airport (TAB) genoemd als Crown Point International Airport. Check-in is hier nog gewoon gewoon lekker in de buitenlucht. Bij aankomst staan er voldoende taxi's en minibusjes voor de luchthaven die je graag naar je hotel zullen brengen.

Goedkoop naar Tobago vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Tobago? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tobago te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tobago? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tobago vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tobago is zelden goedkoop. De goedkoopste aanbiedingen voor vliegen naar Tobago zijn vaak juist voor een vlucht met vertrek over 6 - 9 maanden!
  • Goedkoop retourtje Tobago boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste Tobago Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tobago  

Hoe lang is het vliegen naar Tobago? De vluchtduur is minimaal 14,5 uur met een tussenstop van 3,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Tobago

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tobago aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tobago met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tobago zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024