Vliegen naar Grenada

Op vakantie naar Grenada? Dit eilandenrijk in de Caribbean is het kleinste land ter wereld. Grenada is dan ook een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Het kleine eiland...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Grenada voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Grenada vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Grenada vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Grenada te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Grenada? Geef je op voor de Grenada Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Grenada vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Grenada kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Grenada in een vakantie moet je juist vroeg boeken!

De beste deals naar
Grenada als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Grenada

Hoe lang is het vliegen naar Grenada? Als je een directe vlucht hebt geboekt is de vluchtduur circa 10 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Grenada

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Grenada o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Grenada met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Grenada. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Grenada zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017