Vliegen naar Grenada

Op vakantie naar Grenada? Dit eilandenrijk in de Caribbean is het kleinste land ter wereld. Grenada is dan ook een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Het kleine eiland...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,059,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,059,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Grenada voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Grenada

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Grenada

Kaart Grenada

Lees meer over Grenada

... eiland voor de kust van Venezuela kent prachtige strandjes op de meest idyllische plekjes. Het toerisme vind je vooral in het zuiden van het eiland, waar de palmbomen, parelwitte zandstranden en heerlijke hotels op je liggen te wachten.

Goedkoop vliegen naar Grenada De goedkoopste vliegtickets naar Grenada vinden? Kijk voor suggesties voor de voordeligste reisdata rechts in de deal date spotter. Maar let wel op met goedkope vliegtickets Grenada aanbiedingen: kijk ook altijd naar de totale vluchtduur van je reis. De kortste vlucht is misschien maar 10 uur. Bij sommige aanbiedingen ben je meer dan 36 uur onderweg! Veel vluchten naar Grenada hebben een stop of overstap op de luchthaven van Miami. Een erg druk vliegveld met een lastige douane. Er zijn wel veel faciliteiten die een langere stop veraangenamen zoals restaurants en zelfs een kapsalon.

Luchthaven Grenada
Op het meest zuidwestelijke puntje van Grenada, omringd door de zee, ligt het vliegveld. Het bezorgt al een bijzondere aankomst op het eiland.Het vliegveld op Grenanda heet voluit formeel Maurice Bishop International Airport. Vanaf de luchthaven is het maar 8 kilometer naar St. George's.

Goedkoop naar Grenada vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Grenada? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Grenada te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Grenada? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Grenada vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Grenada deals. Tip: voor een last minute Grenada vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Grenada Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Grenada  

Hoe lang is het vliegen naar Grenada? Als je een directe vlucht hebt geboekt is de vluchtduur circa 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Grenada

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Condor
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Grenada aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Grenada zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024