Vliegen naar Qingdao

Qingdao is een Chinese stad gelegen aan de oostkust van China, tussen Beijing en Shanghai in. Het is een megastad, met zo'n 8,7 miljoen inwoners.De meeste toeristen trekken naar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Qingdao voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Qingdao vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Qingdao vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Qingdao te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Qingdao? Geef je op voor de Qingdao Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Qingdao vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Qingdao kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Qingdao in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Qingdao boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Qingdao in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Qingdao als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Qingdao

Hoe lang is het vliegen naar Qingdao? De vluchtduur is 13 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Qingdao

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Qingdao o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Qingdao met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Qingdao. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Qingdao zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017