Vliegen naar Qingdao

Qingdao is een Chinese stad gelegen aan de oostkust van China, tussen Beijing en Shanghai in. Het is een megastad, met zo'n 8,7 miljoen inwoners.De meeste toeristen trekken naar...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 725,-

Xiamen Air

aanbevolen v.a. € 601,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Qingdao voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Qingdao

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Qingdao

Kaart Qingdao

Lees meer over Qingdao

...n naar Qingdao om het klimaat, de strand en de zee. Lekker uit eten? Je zult hier vooral veel vis te eten krijgen, vers natuurlijk! Herken je iets in de architectuur? Dat zou goed kunnen kloppen, Qingdao is namelijk gebouwd volgens typisch Duitse architectuur.

Qingdao kent warme, vochtige zomers en koel, droge winters. In augustus, de warmste maand van het jaar, wordt het overdag zo'n 28 graden Celsius. In januari wordt het overdag ongeveer 3 graden en in de nacht -3 graden Celsius. Er valt dan weinig neerslag.

Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Shanghai, Beijing of Seoul naar Qingdao. Het Qingdao Liuting International Airport (TAO), zoals de luchthaven van Qingdao officieel heet, ligt 30 kilometer ten noorden van de stad.

Het straatbeeld van Qingdao wordt mede bepaald door de trolleybussen die door de stad rijden. Dit is het voornaamste openbaar vervoer in Qingdao, samen met de 'gewone' bus.

Goedkoop naar Qingdao vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Qingdao? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Qingdao te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Qingdao? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Qingdao vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Qingdao kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Qingdao vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Qingdao boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Qingdao in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Qingdao Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Qingdao  

Hoe lang is het vliegen naar Qingdao? De vluchtduur is 13 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Qingdao

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Qingdao aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Qingdao met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Qingdao zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024