Vliegen naar Port au Prince

Welke vliegmaatschappijen hebben vluchten naar Port au Prince Airport? Hier zetten we de actuele aanbiedingen van vliegtickets Port au prince Haiti op een rij.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,183,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,523,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Port au Prince voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Port au Prince

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Port au Prince

Kaart Port au Prince

Lees meer over Port au Prince

...

Port au Prince is de hoofdstad van Haïti met een immens aantal inwoners van bijna 3 miljoen. Port au Prince is natuurlijk vooral bekend van de vreselijke aardbeving die Port au Prince trof, op 12 januari 2010. Ondanks deze tragische gebeurtenis is toerisme nog altijd een belangrijke bron van inkomsten voor Haïti, en dat is ook niet zo gek met een prachtig binnenland en heerlijke parelwitte zandstranden.

Port au Prince heeft een heerlijk klimaat met de temperaturen die eigenlijk nooit onder de 20 graden gaan. De maximum temperatuur ligt zelden boven de 32 graden Celsius. Het zeebriesje dat altijd op Haiti staat zorgt voor de nodige verkoeling.

De Internationale Luchthaven Toussaint Louverture (PAP) is voor veel toeristen het startpunt van hun vakantie. Deze luchthaven, ten noorden van Port au Prince is een knooppunt voor Haïti. Hier komen de internationale vluchten binnen en vertrekken de binnenlandse vluchten. Vanaf Amsterdam ga je meestal via New York naar Port au Prince.

Op 6 kilometer afstand van Port au Prince ligt Petionville, de stad waar de meeste toeristen verblijven. Door de ligging in de bergen is het hier net iets aangenamer dan in Port au Prince.

Goedkoop naar Port au Prince vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Port au Prince? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Port au Prince te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Port au Prince? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Port au Prince vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Port au Prince kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Port au Prince vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Port au Prince boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Port au Prince in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Port au Prince Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Port au Prince  

Hoe lang is het vliegen naar Port au Prince? De vluchtduur Port au Prince vanaf Amsterdam bedraagt ongeveer 15 uur. Dit is inclusief 2 tussenstops van samen 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Port au Prince

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
US Airways
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Port au Prince aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Port au Prince zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024