Vliegen naar Puerto Plata

Puerto Plata is de derde grote stad van de Caribische Dominicaanse Republiek en de hoofdstad van de provincie Puerto Plata. Het is tegenwoordig een van de populairste...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Puerto Plata voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Puerto Plata vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Puerto Plata vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Puerto Plata te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Puerto Plata? Geef je op voor de Puerto Plata Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Puerto Plata vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Puerto Plata kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Puerto Plata in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Puerto Plata boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Puerto Plata in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Puerto Plata als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Puerto Plata

Hoe lang is het vliegen naar Puerto Plata? De vluchtduur Puerto Plata vanaf Amsterdam is op een directe vlucht 10,5 uur. Echter, op een vlucht met overstap naar Puerto Plata ben je al snel 13,5 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Puerto Plata

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIfly
 € 15,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Puerto Plata o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Puerto Plata met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Puerto Plata. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Puerto Plata zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017