Vliegen naar La Romana

La Romana is de op twee na grootste stad van de Dominicaanse Republiek en tevens de hoofdstad van de gelijknamige zuid oostelijk provincie op het eiland. La Romana is een typische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Romana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar La Romana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets La Romana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Romana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Romana? Geef je op voor de La Romana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Romana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar La Romana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights La Romana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Romana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Romana in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
La Romana als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd La Romana

Hoe lang is het vliegen naar La Romana? Er zijn geen rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, maar vanaf Düsseldorf zijn er wel rechtstreekse vluchten naar La Romana. En vanaf Düsseldorf is het ook goedkoper. de vluchtduur vanaf Amsterdam is ongeveer 16 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten La Romana

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket La Romana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis La Romana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar La Romana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Romana zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017