Vliegen naar La Romana

Vliegen naar La Romana Dominicaanse Republiek? Vanuit Nederland gaan er geen directe vluchten naar La Romana, vliegreizen zijn dan ook meestal met vlucht en hotel naar het nabijgelegen Punta Cana.

> lees meer
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 1,230,-

Prijsvrij

aanbevolen v.a. € 1,222,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Romana voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets La Romana

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij La Romana

Kaart La Romana

Lees meer over La Romana

...

La Romana is de op twee na grootste stad van de Dominicaanse Republiek en tevens de hoofdstad van de gelijknamige zuid oostelijk provincie op het eiland. La Romana is een typische Caribische havenstad met een inwonertal met ongeveer 250.000 inwoners.  

La Romana begint één van de meer populaire toeristische bestemmingen in de Dominicaanse Republiek te worden vanwege de aanwezige infrastructuur, horeca en de adembenemend mooie stranden. La Romana heeft een bijzonder aangenaam klimaat, echter tijdens het orkaan seizoen (sept-okt) kan het wat onstuimiger zijn.

Een leuke en handige tip is dat u in La Romana en de Dominicaanse Republiek in het algemeen beter uit eten kan gaan dan zelf te koken, boodschappen doen is namelijk relatief veel duurder! 

In het jaar 2000 is er nabij La Romana het vliegveld van La Romana geopend. De luchthaven van La Romana heet La Romana International Airport en is niet direct bereikbaar vanuit Nederland. U kunt wel heel simpel direct vliegen vanaf Düsseldorf, vaak is dit ook nog goedkoper dan vliegen vanaf Schiphol Amsterdam. 


La Romana Airport
De luchthaven van La Romana ligt op een korte afstand rijden (ongeveer 10 kilometer) van de binnenstad van La Romana verwijderd. Het is meestal veel goedkoper om op Punta Cana of Santa Domingo te vliegen. Vergelijk dus altijd alle opties voor vliegen naar de Dominicaanse Republiek.

Goedkoop naar La Romana vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets La Romana? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht La Romana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Romana? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Romana vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets La Romana deals. Tip: voor een last minute La Romana vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste La Romana Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd La Romana  

Hoe lang is het vliegen naar La Romana? Er zijn geen rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, maar vanaf Düsseldorf zijn er wel rechtstreekse vluchten naar La Romana. En vanaf Düsseldorf is het ook goedkoper. de vluchtduur vanaf Amsterdam is ongeveer 16 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten La Romana

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket La Romana aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Romana zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024