Vliegen naar Haiti

Goedkoop vliegticket Haiti boeken? Hier tref je de actuele deals van vluchten naar Haiti op een rij!

Goedkope vliegtickets Haiti : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Port au Prince
bestemming Port au Prince

Port-au-Prince is de hoofdstad en de grootste stad van Haïti. Een veelzijdige bestemming dankzij het fijne warme klimaat. 

Last minute vliegtickets Haiti

Luchthavens in Haiti

Kaart Haiti

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Haiti

Grenzend aan de Caribische Zee ligt Haïti. Het eiland dat samen met de Dominicaanse Republiek het eiland Hispaniola vormt. Dankzij het fijne klimaat is Haïti een veelzijdige vakantiebestemming wat ontzettend verrassend uit kan pakken. Vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar dit land waardoor je minimaal 1 of meerde overstappen moet maken om in Haïti te komen. 

Luchtvaartmaatschappijen die naar Haïti vliegen
Vliegen naar Haiti is mogelijk met verschillende maatschappijen, zoals Delta Airlines, American Airlines, British Airways, Air Canada, Lufthansa en Air France. Delta Airlines en American Airlines zijn de goedkopere twee opties. Doordat de vliegticketprijzen nogal uiteenlopen is het aan te raden goed uit te zoeken met welke maatschappij je zo voordelig mogelijk kunt vliegen. 

Luchthavens van Haïti
Het grootste vliegveld is Toussaint Louverture International Airport (PAP) gelegen nabij de hoofdstad Port-au-Prince. Port-au-Prince ligt op ongeveer 8 km van de luchthaven en is makkelijk te bereiken vanaf het vliegveld met taxi’s en bussen. Een andere luchthaven waarnaar je kunt vliegen ligt vlak bij Cap-Haïtien, namelijk Hugo Chávez International Airport (CAP) voorheen bekend als Cap-Haïtien International Airport. Dit is de nummer 2 internationale vliegvelden in Haïti. 

Beste reistijd Haïti
Door het subtropische klimaat schijnt het hele jaar door de zon in Haïti. Het maken van een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie is daardoor nog leuker. De wintermaanden december, januari en februari zijn bij uitstek de beste maanden om het land te bezoeken. Dit is het droge seizoen met aangenamere temperaturen. Deze combinatie zorgt er echter wel voor dat veel toeristen het land bezoeken rond deze tijd. Goedkope vluchten Haïti zullen hierdoor moeilijker te vinden zijn. Haïti heeft ook een orkaan seizoen van juni tot november, waarbij er hevige regen valt en orkanen het land bezoeken. Deze periode wordt voor een bezoek aan Haïti over het algemeen afgeraden. Echter, je hebt wel de meeste kans om goedkope vliegtickets Haïti te bemachtigen.

Ontdek het eiland
Een schitterende kustlijn, bijzondere rotskusten en mangrovebossen waar je u tegen zegt, maar ook bezienswaardigheden als de Citadelle La Ferrière, National museum Haïti en Kathedraal van Port-au-Prince zijn een bezoekje meer dan waard.

Grote steden als Carrefour, Delmas en Cap-Haïtien worden gekenmerkt door een verfijnde, koloniale architectuur. Grootste tijd om deze steden te ontdekken! Let wel op want in Haïti is het 6 uur vroeger dan in Nederland.

Goedkoop naar Haiti vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Haiti? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Haiti te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Haiti? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Haiti vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Haiti deals. Tip: voor een last minute Haiti vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Haiti Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Haiti 

Hoe lang is het vliegen naar Haiti? de vlucht duur is al snel meer dan 25 uur inclusief een tussenstap van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Haiti

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Haiti aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Haiti zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024