Vliegen naar Haïti

Grenzend aan de Caribische Zee ligt Haïti. Het eiland dat samen met de Dominicaanse Republiek het eiland Hispaniola vormt. Dankzij het fijne klimaat is Haïti een veelzijdige vakantiebestemming wat ontzettend verrassend uit kan pakken. Vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar dit land waardoor je minimaal 1 of meerde overstappen moet maken om in Haïti te komen. 

Goedkope vliegtickets Haïti : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Port au Prince

Vergelijk goedkope vliegtickets Haïti voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Haïti vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Haïti vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Haïti te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Haïti? Geef je op voor de Haïti Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Haïti vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Haïti kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Haïti in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Haïti boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Haïti in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Haïti Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Haïti 

Hoe lang is het vliegen naar Haïti? de vlucht duur is al snel meer dan 25 uur inclusief een tussenstap van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Haïti

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
 € 15,- -  € 25,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Haïti o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Haïti met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Haïti. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Haïti zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares