Vliegen naar Ostrava

Ostrava is de op twee na grootste stad van Tsjechië gelegen in het oosten van het land met een inwoneraantal van 325.000. Elke zomer vindt er een geweldig groot muziek...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ostrava voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ostrava

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ostrava

Kaart Ostrava

Lees meer over Ostrava

... festival plaats in Ostrava met voor ieder wat wils.

Op architectonisch gebied zijn er een paar dingen die echt een must see zijn: De technische universiteit en het Antonín DvoÅ™ák theater.

Qua temperatuur verschilt Ostrava niet heel veel van Nederland. De zomers zijn op de pieken rond de 25 graden en de winters op zijn laagst rond de -1,2 graden, dus echt koud word het er niet.

Ostrava is met de auto via de snelweg niet te bereiken, alleen maar via regionale wegen. In plaats van de snelwegen hebben ze een trein die de stad bereikt. De trein die er rijdt heeft een directe verbinding met de hoofdstad Praag. In de stad zijn er drie soorten van openbaar vervoer: de bus, de tram en de trolleybus. Sinds kort breidt in de stad het fietspadennetwerk uit.

Het vliegveld van Ostrava heet voluit Ostrava-Mosnow Aeroport (OSR) en deze luchthaven ligt op 25 kilometer afstand van de binnenstad van Ostrava. 

Goedkoop naar Ostrava vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ostrava? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ostrava te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ostrava? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ostrava vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ostrava kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ostrava vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ostrava boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ostrava in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ostrava Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ostrava  

Hoe lang is het vliegen naar Ostrava? De vliegtijd naar Ostrava bedraagt 3 uur en 15 minuten. Dit is inclusief overstap van 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Ostrava

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ostrava aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ostrava met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ostrava zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024