Vliegen naar Ostrava

Ostrava is de op twee na grootste stad van Tsjechië gelegen in het oosten van het land met een inwoneraantal van 325.000. Elke zomer vindt er een geweldig groot muziek...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ostrava voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ostrava vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ostrava vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ostrava te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ostrava? Geef je op voor de Ostrava Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ostrava vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ostrava kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ostrava in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ostrava boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ostrava in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ostrava als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ostrava

Hoe lang is het vliegen naar Ostrava? De vliegtijd naar Ostrava bedraagt 3 uur en 15 minuten. Dit is inclusief overstap van 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Ostrava

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ostrava o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ostrava met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ostrava. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ostrava zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017