Vliegen naar Brno

Op vakantie naar Brno? De stad Brno in het zuidoosten van Tsjechië is rond het jaar 1000 gevestigd en staat bekend om de vele (historische) bezienswaardigheden. Bezoek eens...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brno voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Brno vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brno vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brno te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brno? Geef je op voor de Brno Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brno vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Brno kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Brno in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brno boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brno in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Brno als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Brno

Hoe lang is het vliegen naar Brno? De vliegtijd naar Brno bedraagt 1,5 uur met een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Brno

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Brno o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Brno met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Brno. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brno zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017