Vliegen naar Ajaccio

De hoofdstad van het eiland Corsica is Ajaccio. Deze havenstad is gelegen aan de westkust van het Franse eiland. Er gaan verschillende ferry's vanuit Frankrijk en Italië naar...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 216,-

TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 100,-

KLM

aanbevolen v.a. € 250,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ajaccio voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ajaccio

Kaart Ajaccio

Lees meer over Ajaccio

... Ajaccio, o.a. uit Marseille, Nice en Toulon. Ajaccio is bekend als geboorteplaats en woonplaats van Napoleon Bonaparte. Het huis waar Napoleon werd geboren is tegenwoordig geopend voor publiek en ingericht als museum. Daarmee is het een van de meest bezochte bezienswaardigheden van de stad. Andere bezienswaardigheden zijn de Citadel uit de 16e eeuw en de kathedraal de 'Notre Dame de la Misericorde'. 

Vakantie Corsica, goedkope vliegtickets Ajaccio
In de omgeving van Ajaccio zijn prachtige baaien met fijne strandjes. Een aanrader is ook een boottocht te maken langs de kust en langs de Sanguinaires eilandjes voor de kust van Ajaccio. Ten noorden van Ajaccio ligt het beroemde strand Marinella, nog iets verder ligt Capo di Feno dat een bekende surfspot is. In het achterland van Ajaccio bevinden zich groene bergen en authentieke dorpjes. Ideaal voor de mooiste wandel- en fietstochten.

Hoe vind ik een goedkoop ticket Amsterdam Ajaccio?
In de zomermaanden vertrekken meerdere directe vluchten per week van Amsterdam naar Ajaccio. Het is wel aan te raden ook andere luchthavens te vergelijken voor een vertrek naar Ajaccio. In de wintermaanden heb je doorgaans één tussenstop / overstap in Zuid-Frankrijk. De luchthaven van Ajaccio, ook wel Campo Dell Oro Airport ligt ongeveer 6 km buiten het centrum.

Wat is de beste reistijd Ajaccio Corsica?
De beste reistijd voor een bezoek aan Ajaccio hangt af van de soort vakantie. De zomermaanden hebben een gemiddelde temperatuur van 27 graden. De winter is vrij zacht en in de herfst kan je nog in zee zwemmen. Dit heeft te maken met de gunstige ligging van het eiland.

Goedkoop naar Ajaccio vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ajaccio vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ajaccio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ajaccio? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ajaccio vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ajaccio kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ajaccio vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ajaccio boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ajaccio in 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Ajaccio Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ajaccio  

Hoe lang is het vliegen naar Ajaccio? De vliegtijd naar Ajaccio bedraagt 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 8 ,-
Londen
€ 13 ,-
Rome
Milaan

Bijkomende kosten bij vluchten Ajaccio

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- * -  € 28,-
Air France
 € 10,-
De Vakantiediscounter
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 25,- -  € 28,-
TUIFly.be
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ajaccio aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ajaccio met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ajaccio zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022