Vliegen naar Ajaccio

Goedkoop vliegen vanuit Amsterdam naar Ajaccio? Er is op dit moment geen rechtstreekse vlucht naar Ajaccio vanuit Nederland. Ons advies: kijk naar vliegtickets Brussel - Ajaccio met Tuifly: dan ben je er sneller en goedkoper!

 

 

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 370,-

Tix

aanbevolen v.a. € 597,-

Prijsvrij

aanbevolen v.a. € 378,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ajaccio voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ajaccio

Kaart Ajaccio

Lees meer over Ajaccio

...

Tip: vliegtickets Zaventem Ajaccio met Tuitfly (BRU - AJA)
Vliegen vanuit Belgie naar Ajaccio met Tuifly is op dit moment 9 van de 10 keer de gunstigste optie voor wie naar de hoofdstad van Corisca wil vliegen. 

Vliegen vanuit Brussel naar Ajaccio met TUI is namelijk rechtstreeks en de vlucht doet er maar 2 uur en 10 minuten over.

Vluchten Ajaccio vanuit Amsterdam (AMS - AJA)
De AirFrance KLM Ajaccio vluchten hebben een overstap in Parijs op een HOP of Air Corsica vlucht. Hierdoor is de totale vliegduur tenminste 4 uur en 10 minuten (en kan oplopen tot meer dan 6 uur).

Over Ajaccio
Deze havenstad is gelegen aan de westkust van het Franse eiland Corsica. Er gaan verschillende ferry's vanuit Frankrijk en Italië naar Ajaccio, o.a. uit Marseille, Nice en Toulon. Ajaccio is bekend als geboorteplaats en woonplaats van Napoleon Bonaparte. Het huis waar Napoleon werd geboren is tegenwoordig geopend voor publiek en ingericht als museum. Daarmee is het een van de meest bezochte bezienswaardigheden van de stad. Andere bezienswaardigheden zijn de Citadel uit de 16e eeuw en de kathedraal de 'Notre Dame de la Misericorde'. 

Vakantie 
In de omgeving van Ajaccio zijn prachtige baaien met fijne strandjes. Een aanrader is ook een boottocht te maken langs de kust en langs de Sanguinaires eilandjes voor de kust van Ajaccio. Ten noorden van Ajaccio ligt het beroemde strand Marinella, nog iets verder ligt Capo di Feno dat een bekende surfspot is. In het achterland van Ajaccio bevinden zich groene bergen en authentieke dorpjes. Ideaal voor de mooiste wandel- en fietstochten.

Vliegveld Ajaccio
De luchthaven van Ajaccio, ook wel Campo Dell Oro Airport ligt ongeveer 6 km buiten het centrum. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Ajaccio Airport op Vliegveldinfo.nl.

De beste reistijd Ajaccio Corsica
De beste reistijd voor een bezoek aan Ajaccio hangt af van het soort vakantie. De zomermaanden hebben een gemiddelde temperatuur van 27 graden. De winter is vrij zacht en in de herfst kan je nog in zee zwemmen. Dit heeft te maken met de gunstige ligging van het eiland.

Goedkoop naar Ajaccio vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ajaccio? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ajaccio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ajaccio? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ajaccio vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ajaccio deals. Tip: voor een last minute Ajaccio vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ajaccio Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ajaccio  

Hoe lang is het vliegen naar Ajaccio? De vliegtijd naar Ajaccio bedraagt 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Ajaccio

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
TUIFly.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ajaccio aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ajaccio zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024